Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: privatni vrtić FrFi

tynnae

Početno privatni vrtić FrFi

ukaratko..imam debelo iskustvo s tim vrtićem a i par mojih poznanika koji su također pobjegli doslovce iz njega kad smo počeli izmjenjivati informacije i saznanja o-pitajte me što god vas zanima,,prvo smo svako za sebe pomislili da umišljamo ili pretjerujemo,ali ispostavilo se da tamo nema uopće dovoljno obučene osobe osim par teta,za taj posao..a i one su stalno pod pritiskom ravnateljice,i na nekolicinu vam pitanja neizravno ili uopće ne mogu odgovoriti jer moraju nju pitati sta da kažu,makar sve znaju..nestaju pelene malo malo..roba se gubi,vlastitim ušima čula sam da teta govori djeci(nije znala da ja slušam iza garderobe,koju su zato sad i ogradili zidom);dođite užina je,ostalo je Štapića i ribica od rođendana...djete mi dolazilo gladno iz vrtića,lažu za voćne jogurte,skuplje voće skoro nikad ne dobivaju,,stalno jabuke,banane..a desert,sladoled i to sto je kao jednom tjedno ne dobiju po mjesec dana jer kakti teta rekla nisu stigli kupiti :shock: ,za sve te silne pare ,daj zamislite razočaranje..a kad nešto vas interesira u vezi vašeg djeteta vi nemate ni zdravstvenu voditeljicu niti prisutnu psihologicu za razgovor nikad..usput moje djete je dobilo tamo sunčanicu zbog teta koje su jeftinije ali i neiskusnije...mimame smo bile nisile igračke u vrtić jer za te novce oni imaju samo neke jeftine tačke koje su strgane i autič,,!a šta mislite,zašto su uvijek kada dođete složeni u kutu na onom skučenom prostoru za igranje?.dvadeseterodjece jedna lopta..žalosni su..savjet,,.;pitajte sve što vas zanima ravnateljicu,nedajte da okoliša dok odgovara,i najbitnije Razgovarajte sa svojim djetetom sta jede i da li ima nasilne djece..jer u mojoj grupi bilo ih je dvoje,troje,i roditelj su se žalili par puta da im oni tuku djevojčicu koja je bila premila da im vrati nazad..a ravnateljica njima na to:ako vam ne paše nađite drugi vrtić. što je na kraju više nas,kako sam na početku rekla i napravili..Bogu hvala..u ovom vrtiću vi jednostavno neznate šta se dešava s djetetom iza tih zastora i zidova..sretno

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Potpis od početka do kraja - sve je istina! :/

A "nastavak" pogledaj malo niže ovdje pod - Privatni vrtič Frfi i Nemo.

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Podizem ponovo ovaj topic.

Razmatramo opciju da nasa mala srecica (2 god. i 9 mjeseci) na jesen krene u vrtic Frfi, obzirom da drzavni vrtic nismo dobili.
    Cijenila bih mame (ili tate ) kada bi mogli podijeliti sa mnom vasa iskustva iz Frfija, buduci da ono sto sam dosad cula nije bas bilo ohrabrujuce.

Hvala unaprijed svima!

svrcolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj DB00 prvotno napisa Vidi poruku
    Podizem ponovo ovaj topic.

Razmatramo opciju da nasa mala srecica (2 god. i 9 mjeseci) na jesen krene u vrtic Frfi, obzirom da drzavni vrtic nismo dobili.
    Cijenila bih mame (ili tate ) kada bi mogli podijeliti sa mnom vasa iskustva iz Frfija, buduci da ono sto sam dosad cula nije bas bilo ohrabrujuce.

Hvala unaprijed svima!
    Mi smo krenuli od četvrtog mjeseca i ja sam jako zadovoljna. Moja kćer je krenula u mlađu jasličku i privikavanje je super prošlo, tete su bile jako susretljive i nema ti draže kad vidiš da ti je dijete sretno i zadovoljno.
    Jedino što sam primjetila u jelovnicima u odnosu na državni vrtić da imaju doručak , jednu užinu i ručak, za razliku gdje državni vrtić ima dvije užine. Meni to nije toliko važno jer mi dijete jede prije vrtića i naravno poslije (pokupim je oko pola 5) pa mi to ne igra neku ulogu. Jako se brinu da je čisto (još nijednom ju nisam pokupila da je bila pune pelene). Uglavnom pelene i maramice nosiš u vrtić i lijepo napišu da je to od tvoga djeteta, recimo za razliku od državnog gdje roditelji donesu pelene i svi koriste pa se događa da neki roditelji nose češće od drugih. Nosi se i pidžamica u kojoj dijete spava, to mi je isto super za razliku od državnog (barem moje iskustvo sa sinom) gdje su djeca spavala u štramplicama ili gaćicama i majčicama preko ljeta.
    Ako te još nešto zanima, slobodno pitaj

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Kod nas u državnom imamo svako svoje pelene,pa kako bi po Bogu mješali pa ne nose sva djeca istu veličinu, i spavaju isto u piđamam osim po ljeti što bi mi bilo sadvim apsurdno jer niti ja im doma za popodnevni odmar ne oblačim piđamu pogotovo ne po vručini!

svrcolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj superx prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas u državnom imamo svako svoje pelene,pa kako bi po Bogu mješali pa ne nose sva djeca istu veličinu, i spavaju isto u piđamam osim po ljeti što bi mi bilo sadvim apsurdno jer niti ja im doma za popodnevni odmar ne oblačim piđamu pogotovo ne po vručini!
    ne razumijem tvoj komentar za pelene, u našu grupu su išli klinci +/- par mjeseci i tako su varirali u kilaži, a znaš da na pelenama imaš od do kilažu....što se tiče pidžame ja sam pristalica da djeca u vrtićima nose pidžamice pa čak i po ljeti

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jednom sam bila tamo na razgovoru za posao, uvjeti koje su nudili su bili ponižavajući, posao sam dobila ali sam se zahvalila na ponudi, i otišla raditi u drugi vrtić, ja bi se dobro raspitala o tome vrtiću za upis svojega djeteta, neznam da li su se neke stvari popravile od tada.

svrcolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj twins mama prvotno napisa Vidi poruku
    Jednom sam bila tamo na razgovoru za posao, uvjeti koje su nudili su bili ponižavajući, posao sam dobila ali sam se zahvalila na ponudi, i otišla raditi u drugi vrtić, ja bi se dobro raspitala o tome vrtiću za upis svojega djeteta, neznam da li su se neke stvari popravile od tada.
    možeš li biti malo konkretnija?

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Pa i u našu grupu,ali moja ima 11kg ,a mali od susjede 16 i ne nose svi iste pelene, a i neke mame su kupovale pmpersice a neke kaj ja znam koje i nije mi padalo na pamet da one to tamo mješaji a i nisu, svatko ima svoje mjesto na polici za pelene i svatko ima svoje, prvi put čujem da tete vade iz istog paketa!

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja imam par pitanja sto se meni nije svidjalo kad sam tamo gledala prosli put, a sad cu mozda opet trebati priv. jaslice pa me zanima:
    Da li su jaslicari jos uvijek na katu ili u prizemlju?
    Kako cesto idu van - svaki dan ili "svaki dan" osim kad je prevruce/prehladno/puse/bas se cinilo da ce kisa/... ?
    Da li roditelj moze biti prisutan za vrijeme adaptacije?
    Da li ima hlada na dvoristu?
    Da li miksaju hranu jaslicarima po defaultu?

Ontopic pelena i pidjama: potvrdjujem da i u drzavnom vrticu svatko ima svoje pelene i svoju kremicu u svojoj polici, jedino vl. maramice se koriste redom koliko sam primjetila ali tako je bilo i u privatnom u koji je moja isla. Pidjamice nisu koristili ni u privatnom ni u drzavnom, i a ljeti je moja u privatnom znala spavat samo u peleni - falabogu na tome, kad je bilo pakleno vruce. Uostalom vise volim da se igraju nego (meni) glupi gubitak vremena na presvlacenje i to cijele grupe dva puta dnevno...

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj twins mama prvotno napisa Vidi poruku
    Eh da - i kako cesto se mijenjaju tete? Ja sam isto nacula da je to u Frfi kao na traci, to mi je ogroman minus za vrtic jer pokazuje da stvari nisu ok, da ne spominjem kako malom djetetu tesko pada promjena teta.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ni meni se nije svidio - premali prostor i dosta neosoban pristup

svrcolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam par pitanja sto se meni nije svidjalo kad sam tamo gledala prosli put, a sad cu mozda opet trebati priv. jaslice pa me zanima:
    Da li su jaslicari jos uvijek na katu ili u prizemlju?
    katu
    Kako cesto idu van - svaki dan ili "svaki dan" osim kad je prevruce/prehladno/puse/bas se cinilo da ce kisa/... ? skoro svaki dan, osim kad ne pada kiša
    Da li roditelj moze biti prisutan za vrijeme adaptacije? kod nas je adaptacija bila 7 dana i u početku sam ja bila prisutna, prva dva dana, a onda su tete bile sa njom u početku par sati, a zatim se produžuje

Da li ima hlada na dvoristu? ima hlada
    Da li miksaju hranu jaslicarima po defaultu? mislim da ne, što u biti i nije potrebno...djecu treba privikavati na krutu hranu

Ontopic pelena i pidjama: potvrdjujem da i u drzavnom vrticu svatko ima svoje pelene i svoju kremicu u svojoj polici, jedino vl. maramice se koriste redom koliko sam primjetila ali tako je bilo i u privatnom u koji je moja isla. Pidjamice nisu koristili ni u privatnom ni u drzavnom, i a ljeti je moja u privatnom znala spavat samo u peleni - falabogu na tome, kad je bilo pakleno vruce. Uostalom vise volim da se igraju nego (meni) glupi gubitak vremena na presvlacenje i to cijele grupe dva puta dnevno...
    aaa

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj svrcolina prvotno napisa Vidi poruku
    aaa
    Hvala

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj svrcolina prvotno napisa Vidi poruku
    možeš li biti malo konkretnija?
    Mogu na pp, nema problema, ako te zanima samo mi pošalji upit,
    i da, sutra putujem na odmor za slučaj ako ne dobiješ odgovor da znaš gdje je zapelo

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Nastavljam se na temu...moje dijete je već tri godine u vrtiću Frfi i čula sam od nekih teta to što ste napisali...navodno novim tetama nude jako loše uvjete za rad(mala plaća) ali bih željela naglasiti da su tete koje rade u tom vrtiću izuzetno dobre odnosno da se vidi da se radi s djecom i da im se posvećuje pažnja...grupe su relativno male tako da mogu lijepo s njima raditi...moje dijete je jako zadovoljno i ne mislim ga seliti iz vrtića...prostori jesu skučeni ali ni djece nije previše tako da je to OK

svrcolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Ivabr prvotno napisa Vidi poruku
    Nastavljam se na temu...moje dijete je već tri godine u vrtiću Frfi i čula sam od nekih teta to što ste napisali...navodno novim tetama nude jako loše uvjete za rad(mala plaća) ali bih željela naglasiti da su tete koje rade u tom vrtiću izuzetno dobre odnosno da se vidi da se radi s djecom i da im se posvećuje pažnja...grupe su relativno male tako da mogu lijepo s njima raditi...moje dijete je jako zadovoljno i ne mislim ga seliti iz vrtića...prostori jesu skučeni ali ni djece nije previše tako da je to OK
    Slažem se tvojim komentarom koji se odnose na tete. One su stvarno divne i to se svakako vidi na djeci.
    Moja kćer je uživala u tom vrtiću. Nažalost ove godine ju prebacujem u državni vrtić jer su nam konačno u našem kvartu izgradili vrtić. Ostavila sam si prostor da ukoliko ne budem zadovoljna sa državnim vrtićem se vraćam u Frfi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •