Ja imam par pitanja sto se meni nije svidjalo kad sam tamo gledala prosli put, a sad cu mozda opet trebati priv. jaslice pa me zanima:
Da li su jaslicari jos uvijek na katu ili u prizemlju?
katu
Kako cesto idu van - svaki dan ili "svaki dan" osim kad je prevruce/prehladno/puse/bas se cinilo da ce kisa/... ? skoro svaki dan, osim kad ne pada kiša
Da li roditelj moze biti prisutan za vrijeme adaptacije? kod nas je adaptacija bila 7 dana i u početku sam ja bila prisutna, prva dva dana, a onda su tete bile sa njom u početku par sati, a zatim se produžuje
Da li ima hlada na dvoristu? ima hlada
Da li miksaju hranu jaslicarima po defaultu? mislim da ne, što u biti i nije potrebno...djecu treba privikavati na krutu hranu
Ontopic pelena i pidjama: potvrdjujem da i u drzavnom vrticu svatko ima svoje pelene i svoju kremicu u svojoj polici, jedino vl. maramice se koriste redom koliko sam primjetila ali tako je bilo i u privatnom u koji je moja isla. Pidjamice nisu koristili ni u privatnom ni u drzavnom, i a ljeti je moja u privatnom znala spavat samo u peleni - falabogu na tome, kad je bilo pakleno vruce. Uostalom vise volim da se igraju nego (meni) glupi gubitak vremena na presvlacenje i to cijele grupe dva puta dnevno...