evo i ja sam baš čitajući htjela komentirat kako ste skrenile sa teme, al me vidim lana74 preduhitrila
ja sam isto bila u potrazi za jaslicama, isto sam na gripama al ćemo predat papire u jaslice na blatinama jedine u blizini koje su meni odlične. Zovu se ''More'' tu je isto i vrtić, djeca su po grupama i svako u svom prostoru, bila sam tamo i stvarno mi se svidilo, a i od poznanika sam čula da je odličan vrtić/jaslice da imaju vrhunske tete, pedagoge...
na gripama imaš vrtić Bosiljak iza Bobisa u Osjećkoj za njega sam isto čula dobre informacije, imaju i malo dvorište navodno sa vlakićem, klackalicama i sl., al nisam išla vidit jer ne primaju u jaslice mlađe od 2god. Bila sam i u Malu sirenu i kad sam izlazila jedna mama curice iz vrtića mi je rekla kako su jaslice tu ok., ali kako vrtić nije jer da tete ne posvećuju dovoljno vremena djeci već da idu po kavama, pa sad ne znam,al znaš kako je to rekla kazala, tako da ja mislim da je svaki vrtić ok, samo da se tebi svidi jer je bitan prvi dojam, razgovor sa tetom...takvi smo mi ljudi...neka ti sestra vidi na par mjesta pa odlući...