Upravo sam napravila đir po vrtićima i jaslicama. Bila u Bosiljku, Moru, Lavandi i neuspješno u Malom princu. Boliljak mi se učinio super malada teta, neznam odakle informacija da se prelazi cesta za parkić? Bila sam u parkiću iza zgrade nema nikakve ceste samo se popnu do parkića i parkić mi se čini OK! More mi se isto svidlo i teta starije jaslične skupine OK! Jedino nema mjesta, ali navodno može dogovor ako je dijete samostalno mogli bi ga već od 2,5g u vrtić, što meni paše. Levanda kod Eurokrema nije me dojmila ni teta(osobito teta), ni prostor! Mali princ je priča za sebe. Nazovem na telefon i iako nerado kaže nemamo preksu, al dođite do podne. Ja došla, otvorila kuharica, pa išla po tetu, pa doša domar pita s kim sam se dogovorila jel s upravom ja ne nego sam zvala tu, pa opet zatvorili vrata, pa dolazi opet kuharica i kaže teta rekla da nema vremena i da to ne prekticiraju da razgovaram s upravom. Nazvala upravu psihologinja kaže mogli su vas primiti ali možemo se dogovoriti kad budemo znali di će biti mista. Ja pa kao odgovoran roditelj prije nego apliciram moram se valjda upoznati s vrtićem i dobiti nekakvu sliku, da da kaže ona neznam zašto su bili ne susretljivi.