-
Potpisujem ms.ivy i apricot što se tiče društva u sobi, ali ako baš želiš biti sama u apartmanu, mogu ti reći par informacija jer sam i ja korisnik sunca već par godina i kada sam rađala prvi puta interesirala me ta mogućnost, a imam tu policu c koja obuhvaća apartman.
Međutim tada su mi rekli da apartman nije predviđen za trudnice, odnosno polica ne obuhvaća mogućnost korištenja apartmana za rodilje već samo za bolesnike a trudnoća nije bolest, a također kako se ne može predvidjeti dan poroda a apartman je samo jedan i unaprijed se planira tko ide u njega i tko će ga koristiti i to je dodatni problem jer će možda biti zauzet kada bih ja išla roditi. Također su mi rekli da ako ja baš hoću apartman mogu ga dobiti, ali naravno samo ako će biti slobodan.
Također je problem što apartman naravno nije na odjelu rodilja već negdje drugdje pa je to isto dodatni problem a i mislim, ne mogu se točno sjetiti, da su mi rekli da onda ne bih mogla biti sa bebom u rooming inu.
Tako je bilo kada sam se ja raspitivala o toj mogućnosti. Ne znam da li se nešto promjenilo, pa bi bilo najbolje da ih nazoveš i pitaš.
Sretno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma