Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Bolna kičma od spinalne?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Bolna kičma od spinalne?

Curke ima još tko takva iskustva??Imala sam spinalnu,pa opet krvnu zakrpu,znalči 2puta bidenje u kralješnicu....Sada me vrat boli i iznad trtice...A i maleni ima preko 10kg....i jaaako me buba

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam imala dvije epiduralne..kralježnica me rastura i lumbalna i vratna ali boljelo me i prije poroda tako da znam da nije od toga.

Išla sam na vježbe ali niš od toga...prelijena sam...a sad se spremam na pilates kažu da pomaže :D

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mene u trudnoći nije niti jednom zabolila kralježnica! A nakon poroda me rastura! Niti sam imala epiduralnu, niti spinalnu, nego pretpostavljam da je to od tegljenja ove moje teškašice i od toga što nisam uopće mirovala :/

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mene je i prije spinalne bolila kralježnica,a poslije me dosta boli ubodno mjesto,pogotovo kada su promjene vremena!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mene kraljeznica boli samo kad ne vjezbam redovito. i da, tada mi se cini da mi je podrucje uboda za spinalnu osjetljivije. ali redovito vjezbanje otklanja sve poteskoce!

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

rodila vaginalo, bez epiduralne i isto me boli kralježnica i to iznad trtice, lijevi kuk (bol se širi u nogu) i zadnji vratni kralježak. Velite da pilates pomaže. Gdje ima u Zg? Blizu. Živim u Novom Zagrebu i ne namjeravam prelaziti pola grada.

Goge avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam prvi put imala epiduralnu, drugi put spinalnu i ništa me ne boli.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •