Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: kakav krevet kupiti?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno kakav krevet kupiti?

bok cure...
    nadam se pomoci makar sam vise jedna od pasivnih na forumu (bar sto se pisanja tice, citam zato redovito)
    trenutno sam u 25.tjednu trudnoce te se polako pripremamo za dolazak druge bebice. mateo ima sad 17mjeseci i spava od rodenja u svom kinderbetu (nadam se da znate na sto mislim)
    i dal sad bebici kupovati drugi kinderbet ili mateu kupiti krevet, pa da kinderbet ostane bebi?
    nekako smo misljenja da bi bilo bolje kupiti jos jedan kinderbet za bebu, jer se ovaj mateov moze pretvoriti u krevet, tako da kad jos malo naraste moze imati pravi krevet. a kad krenu u skolu ce vjerojatno trebati novu sobu pa s time i nove i vece krevete. a do onda bi mogli spavati na ovima sto ostanu nakon kinderbeta.
    kakva su vasa iskustva s time?

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

moj brat čeka drugo dijete, posudio je kinderbed. Da probaš posuditi od nekoga dok prvi mali malo ne naraste pa mu kupiš pravi krevetić. Ne znam, ja ti uvijek gledam na ekonomičnost - kinderbedi su skupi. E sad, gledaj da bude u dobrom stanju

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja bi sigurno kupila krevet

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mi smo kupili krevetič dimenzija 120x60 i spuštaju se obe stranice i šta je najbitnije podloga se podiže na dvije razine.
    Tako da mi je još uvjek (a ima 5 mj) podignuta gore visoko tako da se ne moram skroz saginjat kad je dižem :D

A prijateljica mi je rekla da su jako nepraktični oni sa pretincima (škagetinima) ispod,da poslje smetaju jer nemoš spustit stranicu

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ako ti stariji ima kinderbet sto postaje krevet poslje ja bi onda i drugoj bebi kupila kinderbet jer mi se stariji cini jos pre mali da sam spava u krevetu

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

kupi si veeeeeliki bracni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •