Pomozite cure, please.
Dino je postao grozno ljubomoran na brata, iako ga u stvari jako voli, ljubi ga, grli, veli da ga voli više nego ovog ili onog, ALI...
zadnjih par tjedana je postao nemoguć: govori stalno ružne riječi i to koje nije mogao čuti od nas. Npr. "baš se ne veselim sad ići doma jer je tamo svinja" (čitaj Oliver). Danas me na posao zove žena što čuva Olivera, veli da kad su ona i muž kapali malom oči zbog upale da je Dino rekao kako bi bilo super da je Oli slijep (uopće ne znam otkud mu riječ slijep) i da bi ga trebalo ubosti iglom u oko. Ja sam u šoku.
Znam da on to ne bi nikad napravio jer on ga samo ponekad gurne ili uštipne, ali uopće mi nije jasno kako može biti toliko gorčine u toj maloj glavici. Ne moram ni reći da se maksimalno trudimo oko njega, svi od reda, muž i ja, bake i djede. Još nijednu večer nije otišao spavati bez priče za laku noć, zagrljaja, "pričuckanja".
Svi kažu da je faza i proći će. Nadam se, ali me to jako boli. Čini mi se da samo traži pažnju, pa makar i negativnu, ne znam.
Help!