-
Kod nas je isto ljubomora najviše krenula kad je Dančili prohodao. I Paula se ustvari jako zaštitnički ponaša prema njemu, npr kad smo u liftu ona se postavi ispred tako da on ne može prići blizu vratima, ne da nikome da ga ružno pogleda, ali ga isto tako zna lupiti po guzi :shock: (mi ih ne lupamo, naravno), i gurnuti, on nju zna počupati ili ugristi, i moram priznati da su mi to najteži trenutci u životu, i da me takve scene dovedu do očaja.
A uglavnom pomogne kad razgovaramo, pa kažemo Pauli kako je ona velika seka, pa je potičeno da ga uči (bilo što, može i slova :wink: ), čita mu slikovnicu, da skupa prave nešto od kockica itd. Kad on nešto novo kaže, nauči, mi uvijek naglasimo kako se on ugledao na svoju seku, pa je zato to naučio ili napravio. Nekad upali. Ona nam je par puta prigovarala, i to kad je mali bio bolestan, da njega više volimo, da se za njega više brinemo itd. Onda probam objasniti da je to zato što je bolestan, ali uglavnom upali ako okrenem na zeku, u stilu, daaa za tebe se ne brinemo, pa ti zato nismo:
-napravili kakao
-ispričali priču prije spavanja
-otišli u kino s tobom
-rješavali zajedno križaljku.....
Onda se uglavnom opali smijati, a kad počne prigovarati oko nečeg što sam radila s bratom, pomogne i kad joj pričam kako bi izgledalo da se okrenu uloge, npr Paula bi mogla nositi pelene, a ne bi mogla voziti veliki bicikl, Daniel bi se mogao igrati na kompjuteru, itd.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma