Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: kupaći kostim

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno kupaći kostim

sljedeći tjedan gibamo na more, a meni badić od prešle trudnoće mali... nije bio nikakav trudnički, već najveći iz benetona. e sad sam još veća, pa me zanima di bi mogla naći neke veće brojeve. u Aniti sam gledala, ali su koma ružni - bar ono što sam ja vidjela

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

meni je sogorica posudila neki iz prenatala i mogu reci da je poprilicno velik. ide mi i preko sisa i preko trbuha :D
    cak i izgleda lijepo. neki crni s necim izvezenim preko.
    skokni do prenatala ak imas vremena pa baci oko...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

U Etamu imaš svakakve brojeve pa možda nešto nađeš.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

e super, hvala!

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

pošto se nisam baš puno udebljala kupaći od prošle godine mi je sasvim ok. samo problem je u tome što je dvodjelni. ne znam je l to ima veze ili moram prekriti trbuh?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sanjaneo, i ja imam namjeru nositi svoj stari dvodjelni (koji btw tek sad stoji ok u gornjem dijelu :D ) i ne mislim da bi trebala prekrivati trbuh, jer ionako ne namjeravam boraviti dugo na suncu i izlagati ga sunčanju, a u hladu mi je svejedno je li jednodjelni ili dvodjelni. Nije mi ni doc savjetovao isključivo jednodjelni, pa računam da je oboje ok. Samo traži manje nagužvanu i napučenu plažu, isključivo zbog svog mira i čistijeg mora.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj sanjaneo prvotno napisa
    pošto se nisam baš puno udebljala kupaći od prošle godine mi je sasvim ok. samo problem je u tome što je dvodjelni. ne znam je l to ima veze ili moram prekriti trbuh?
    v

ja sam uvijek u dvodjelnom, jer mi ga je lakše za presvuć i uopće mi se ne sviđa da mokar badić bude preko trbuha

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

sanjaneo ma zašto bi prekrivala trbuh - pokazuj ga s ponosom
    ja imam stare na trokutiće i super mi još izgledaju, a danas sam kupila jedan s košaricama i super mi je jer konačno izgleda ko da imam cice

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ma mislila sam ono možda ne bi trebalo izlagati trbuh suncu. mislim, naravno da ću na sunce izlaziti tek popodne ali bolje provjeriti

Neroslava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

willow_tree,
    ja sam svoj badić kupila u Aniti prije mjesec dana, i vjerojatno sam uzela zadnji lijepi koji su imali. Al nisam nikad u životu brže kupila badić (to mi je inače noćna mora za pronać, uglavnom se zadovoljim s nekim koji mi je ono, srednja žalost, jer nemam više nade ni živaca da ću si išta nać, a ovaj sad trudnički mi je predobar). Ttrajalo je valjda 3 minute: Dobar dan, ja bi badić za trudnice, ženska me odmjeri pogledom i veli ''u vašoj veličini imamo to, to, to i to'', ja velim ''ovi su mi svi bapski, dajte mi taj'', probam, taman mi paše, prodano. To je bio ujedno prvi dućan u koji sam ušla tak da drugdje nisam ni tražila pa nemam drugo za preporučit. :/

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ma mislila sam ono možda ne bi trebalo izlagati trbuh suncu. mislim, naravno da ću na sunce izlaziti tek popodne ali bolje provjeriti
    ionako nećeš izlaziti na najveće sunce, a i kad si vani - drži se hlada!
    okupaš se, presvučeš badić i u hlad ja tako i inače radim, a sad ću pogotovo

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja nosim samo donji dio normalnog dvodjelnog.

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj sunnyday prvotno napisa
    Sanjaneo, i ja imam namjeru nositi svoj stari dvodjelni (koji btw tek sad stoji ok u gornjem dijelu :D ) i ne mislim da bi trebala prekrivati trbuh, jer ionako ne namjeravam boraviti dugo na suncu i izlagati ga sunčanju, a u hladu mi je svejedno je li jednodjelni ili dvodjelni. Nije mi ni doc savjetovao isključivo jednodjelni, pa računam da je oboje ok. Samo traži manje nagužvanu i napučenu plažu, isključivo zbog svog mira i čistijeg mora.
    x

ja imam 3 svoja kupljena u zadnje 3 godine (od kad imam "ostatke" prosle T ) i u sva 2 sasvim normalno stanem, a 3 ima super grudnjak, ali su gacice malo vise nego kod ostalih pa mi se "penju" na trbuh - pitanje je hocu li ga obuci. inace, jednodjelni nosim samo na bazenu i to odmah skidam cim se otusiram jer ne podnosim hladno i mokro na sebi, pogotovo na trbuhu u trudnoci. a na moru ionako 90%vremena na plazi provodim u dubokom hladu jer ne podnosim sunce tak da nemam namjeru kupovati trudnocki....
    sad kad sam vec krenula pisati o kupovini sjetih se da imam posudjeni trudnicki koji sam obukla pogledala se i skinula i spremila ga tako daleko i duboko u ormar da mi ne bi slucajno palo na pamet izvuci ga za more jer izgledam kao starija zena iz ranih '30tih proslog stoljeca

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja imam želju kupiti badić koji ima donji dio kao bokserice. Gornji dio mi nije bitan. E sad, ili obilazim krive dućane ili je zbilja slabi izbor. Da li netko zna di ih ima za kupiti, u Zagrebu?

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

bilo ih je u skiny.u, ali vec dugo nisam usla pa nemam pojma da li jos uvijek imaju takve modele.
    znam da je "nama" zadnje mjesto gdje vecina bi potrazila takve stvari, ali i u onoj na trgu i u onoj na kvatricu najcesce imaju najveci izbor raznih proizvodjaca na jednom mjestu - mozda da probas uci tamo

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam trenutno na moru i na plazi vidjam dosta trudnica
    uglavnom furaju najobicnije dvodjelne kostime
    i bas su slatke

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam trenutno na moru i na plazi vidjam dosta trudnica
    uglavnom furaju najobicnije dvodjelne kostime
    i bas su slatke

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

samo problem je u tome što je dvodjelni. ne znam je l to ima veze ili moram prekriti trbuh?
    Svega se čovjek nasluša - meni su rekli da moram stalno imati ručnik ili krpu preko trbuha. Ko da piknik organiziram... Ginekolog kaže da samo ne pretjerujem sa suncem i sve je ok.

Citiraj Straško prvotno napisa
    Ja imam želju kupiti badić koji ima donji dio kao bokserice. Gornji dio mi nije bitan. E sad, ili obilazim krive dućane ili je zbilja slabi izbor. Da li netko zna di ih ima za kupiti, u Zagrebu?
    Jesi probala u Benettonu? Imaš u Radićevoj i onoj uličici kod Cvjetnog, mislim da je Margaretska.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Meni nema ljepše od trudnice u dvodjelnom badiću
    Ja ni u jednoj trudnoći nisam imala trbuh za pokazati na plaži

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Bijah jučer u Grazu i u H&m kupih super badiće. Velik je izbor, ima ih na sniženju. Gornje dijelove sam kupila po 5 eura, a donje 10 eura. Sve ovisi o modelu koji ti se sviđa. U globalu su cijene tu negdje. Jedino baš nema jednodjelnih, uočila sam svega 3 modela, koji bdw dobro stoje (smeđi, crni i neki tigrasti uzorak). Ima ih i po 1 euro, ali sve neki mali brojevi, e pa sad mršavice blago vama

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

nevjerojatno, ali istinito - stala sam u sve (obične, dvodjelne) od prošle godine i izgledam puno bolje s trudničkim trbuhom 8) , nego inače s onih par šlaufova

nisam se nadala i nisam imala plan B, ali ispalo je super i ne znam zašto bih imala nešto preko trbuha samo da mi smeta...............osjećaj u vodi je prekrasan!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja nisam odolila i danas sam si kupila jos 2 badica u CALZEDONIA u King Crossu,izvalila za svaki po 470,00 kn i sad ih cuvam ko oci u glavi, 8)

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam sito nosila normalne dvodjelne badice. U onaj najnoviji, proslogodisnji, ne stanem, ali u jedan stariji, kojem je vec elastin malo popustio, i u jedan na vezice (samo ih malo labavije zavezes, he-he) stanem bez problema. Jedino cure pazite da vam trbuh ne izgori. On vam je sad, uz ramena i nos, istureni dio tijela

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Palagruža prvotno napisa
    Jedino cure pazite da vam trbuh ne izgori. On vam je sad, uz ramena i nos, istureni dio tijela
    Njega uredno prvog namažem i to djetetovim faktorom 30

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

evo, ja sam se pred koji dan vratila s mora i kupala sam se u svojim starim dvodjelnim badićima... kak je neko napisal, konačno su mi košarice gornjeg dijela ispunjene 8)

kaj se tiče isturenog trbuha, moj je bome izgorio... ne jako doduše, al je malo pocrvenio... suncu sam izlagala samo mali nožni prst, ali kak je voda bila iznimno hladna, trebalo mi je za ulazak u vodu cca 20 min, i za to vrijeme me sunce malo popeklo makar sam imala faktor 40...

u 8. mjesecu se spremamo još malo na more i nisam baš sigurna dal' budem onda stala u stare badiće... bar kaj se donjeg dijela tiče jer mi je trbuh jako nisko i ves sad mi se gaćice onak rolaju...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bipsić, mislim da ćeš i u 8. mjesecu stati u svoj badić; evo ja ušla u 8. mjesec trudnoće i svi stoje odlično, trbuh mi je također dosta nisko ali samo malo niže spustim gaćice i sve pet-gornji dio, kako rekoh, tek sad stoji kako spada

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •