Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: prematanje sa tetra pelenama

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno prematanje sa tetra pelenama

molila bih nekoga ko bebicu - mušku , premata sa tetra pelenama. zanima me koji je način slaganja tetre najbolji, koji cover najbolje paše i ako može fotka kako izgleda samo u tetri bez covera, a može i sa coverom! u nedoumici sam da li kupiti gotove pelene ili se malo pomučiti sa tetrom. treba nam samo do nekih 7-8 kg, jer nakon te kilaže imamo pelenice.
    hvala

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

prebacujem ti s jednog drugog topica:

Citiraj marta prvotno napisa
    Ne mogu naci dokument a nemam bas ni vremena. Ali zato imam neke linkove:
    PRVI

DRUGI

TRECI

Na trecem se najbolje vidi origami. To je bas za malecke.
    Ja koristim ovaj "kite" način s tim da umjesto pravokutne tetre stavim neki uložak, tanji prefold, booster - onda mi je guza malo manja.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam do nedavno slagala tetre na onaj origami način ( toga sam se sjećala iz slaganja pelena za puno mlađeg brata), pa na to švedsku pelenu zbog pričvršćivanja. Sada kada smo veći koristim švedsku pelenu u koji postavim jednu tetru koju presavinem na 6 stupaca i zatim to na pola, takva kombinacija nije predebela, ne cure i nama su super dok se ove šivane ne operu i posuše. Tako da koristim kombinaciju obiju i ja sam jako zadovoljna time.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jesam ja to blesava ili kaj nije u redu sa mnom da prefoldse nalazim samo na američkim sajtovima koji ne šalju pošiljke k nama
    Pliz, help...odakle da naručim kvalitetne prefolds?

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

OT, ali ne mrem odoljet...Zibba, krepam svaki put kad se naši avatari nađu jedan ispod drugog

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

draga,

ja svog sina previjam (osim nocu) u tetre s dobrim coveron (npr. imsevimse soft onaj bez pamuka) slozim ih tako, da ih ne slazem nego ih samo stavim u cover i zatvorim cicak! to je to, jednostavno, brzo, povoljno!
    evo pogledaj malo na ovoj stranici: http://www.greenmountaindiapers.com/prefolds.htm

ja ih stvarno samo slozim u pravokutnik stavim u cover i na guzu! nekad stavim jos jedan dodatni ulozak (npr. od konoplje ili bambusa), ali to je rijetko.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

OT, ali ne mrem odoljet...Zibba, krepam svaki put kad se naši avatari nađu jedan ispod drugog
    Očito je to prirodan poredak stvari kod naših avatara. Prvo help pa onda jadan kojot nadrapa.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E, baš sam se pomamila na ove greenmountain pelenice, ali koliko sam shvatila ne šalju van Amerike
    Ili sam krivo shvatila :smajli se čoha po glavi:

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kloklo, ne znam dali salju van....a nije to neka mudrost sasiti sam, ili, ako si talentirana kao sto sam ja , neka ti sasije jedna teta sivalica - ima ih na forumu! (onda mozes birati i materijal i boje i velicine i...)

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    Jesam ja to blesava ili kaj nije u redu sa mnom da prefoldse nalazim samo na američkim sajtovima koji ne šalju pošiljke k nama
    Pliz, help...odakle da naručim kvalitetne prefolds?
    ja ih imam, jer sam mijenjala fb uloške za njih i nisu mi baš nešto. jako su tvrde.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Olivija prvotno napisa
    prebacujem ti s jednog drugog topica:

Citiraj marta prvotno napisa
    Ne mogu naci dokument a nemam bas ni vremena. Ali zato imam neke linkove:
    PRVI

DRUGI

TRECI

Na trecem se najbolje vidi origami. To je bas za malecke.
    Ja koristim ovaj "kite" način s tim da umjesto pravokutne tetre stavim neki uložak, tanji prefold, booster - onda mi je guza malo manja.
    super hvala! koji je cover najbolji za tetru?

Dionea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Ivana B-G prvotno napisa
    draga,

ja svog sina previjam (osim nocu) u tetre s dobrim coveron (npr. imsevimse soft onaj bez pamuka) slozim ih tako, da ih ne slazem nego ih samo stavim u cover i zatvorim cicak! to je to, jednostavno, brzo, povoljno!
    evo pogledaj malo na ovoj stranici: http://www.greenmountaindiapers.com/prefolds.htm

ja ih stvarno samo slozim u pravokutnik stavim u cover i na guzu! nekad stavim jos jedan dodatni ulozak (npr. od konoplje ili bambusa), ali to je rijetko.

Ovaj sistem greenmountaindiapers-a je isti kao i bambino mio pelena koje se mogu kupiti u Samoboru u Kaduljinom dućanu.
    http://www.bambinomio.com/v06/prd/prd.cgi

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

http://www.bambinomio.com/v06/nap/usr.cgi
    Evo tu ti imaju video upustva za dječake

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

super hvala! :D

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

postoji li način zamatanja tetre bez korištenja pribadača, bez covera , znači- samo tetra koja ne bi puzačici spala doli.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Na tetru motala sam švedsku pelenu (ona s vezicama).

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Jesi li probala sa Snappi kopčom? Ja šmizlu prematam u tetre u origami fold, spojim sa snapijem i ubacim je u kaver. Mislim da bi i bez kavera sve lijepo stajalo.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

znači, ne može...

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ja sam totalni za snappy, pokusavala sam na sve nacine i uvijek spada, ili joj jedna nogica bude vise stisnuta od druge ili jednostavno kad je dignem sve padne, kao u filmovima

za mene, tuduma pravog, je najbolja opcija samo tetra + svedska. Drzi super i jednostavno se namontira

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •