-
Ja bih uvijek preporučila Sveti Duh jer sam tamo rodila prije 9 mjeseci i iako nije sve bajno( a gdje je kod nas dobro?) smatram da je puno, puno bolje nego u Petrovoj. Sama činjenica da su trokrevetne sobe, prilično ugodne, i da imaš WC pored sobe (samo za cure iz sobe) govori puno u prilog Duha, za razliku od Petrove u kojoj su osmerokrevetne socijalne sobe, a čini mi se da je jedan WC na cijelom katu. Meni je jako puno značilo što mi je WC bio blizu jer sam bila jako slaba i sumnjam da bih uspjela ići u WC da je bio dalje, a da ne govorim o tuširanju. Što se tiče osoblja, meni su u rađaonici bili prekrasni. Porodila me mlada specijalizantica (ako nemaš vezu ili ako ne platiš to ti je tako svugdje) i dvije mlađe babice i atmosfera je bila više no ugodna (koliko to može biti). Pedijatar je fenomenalan i veliki pobornik dojenja (on nas je učio kako dojiti dok im u Petrovoj ništa ne pokazuju pa čak ni prematanje i neke osnovne stvari kad vas otpuštaju doma). Jedino bih imala zamjerku na neke sestre na odjelu. Neljubazne su, nervozne i ne žele pomoći, ali su ti zato velika podrška cure u sobi. Inače su ginekolozi kod kojih moraš otići na pregled pred porod fenomenalni. Bez zamjerke. Dobro je netko rekao ili Sveti Duh ili pakao. Ja ću uvijek izabrati Sveti Duh.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma