Ja bih uvijek preporučila Sveti Duh jer sam tamo rodila prije 9 mjeseci i iako nije sve bajno( a gdje je kod nas dobro?) smatram da je puno, puno bolje nego u Petrovoj. Sama činjenica da su trokrevetne sobe, prilično ugodne, i da imaš WC pored sobe (samo za cure iz sobe) govori puno u prilog Duha, za razliku od Petrove u kojoj su osmerokrevetne socijalne sobe, a čini mi se da je jedan WC na cijelom katu. Meni je jako puno značilo što mi je WC bio blizu jer sam bila jako slaba i sumnjam da bih uspjela ići u WC da je bio dalje, a da ne govorim o tuširanju. Što se tiče osoblja, meni su u rađaonici bili prekrasni. Porodila me mlada specijalizantica (ako nemaš vezu ili ako ne platiš to ti je tako svugdje) i dvije mlađe babice i atmosfera je bila više no ugodna (koliko to može biti). Pedijatar je fenomenalan i veliki pobornik dojenja (on nas je učio kako dojiti dok im u Petrovoj ništa ne pokazuju pa čak ni prematanje i neke osnovne stvari kad vas otpuštaju doma). Jedino bih imala zamjerku na neke sestre na odjelu. Neljubazne su, nervozne i ne žele pomoći, ali su ti zato velika podrška cure u sobi. Inače su ginekolozi kod kojih moraš otići na pregled pred porod fenomenalni. Bez zamjerke. Dobro je netko rekao ili Sveti Duh ili pakao. Ja ću uvijek izabrati Sveti Duh.