-
Vitex i čajevi u kombinaciji
Cure, jedno pitanje, može li se vitex koristi u kombinaciji s biljnim čajevima, npr vrkuta Znam da se ne smije miješati s hormonalnim lijekovima, idem tek u 10 mj. na inseminaciju pa sam mislim malo u međuvremenu koristit vitex. hvala.
-
Možda da pitaš dolje na podforumu "Prije začeća", na tom podforumu su cure koje su tako u "blažim" metodama - one će ti možda prije moći odgovoriti za kombinaciju čajeva i inseminacija, meni se čini da čajevi ne mogu odmoć' ni u kom slučaju, ali, u biti, o njima nemam nekog pretjeranog i dubinskog znanja.
-
Ja sam sa viteksom i mješavinom čajeva ostala trudna u očekivanju 5 IVF-a.Čajeve sam pila godinu dana i sa njima sam dobivala mestruaciju u dan i sredila endometrij.Inače sam imala ciklus samo sa tabletama.Sretno.
-
Super, čestitam! predivan uspjeh! Ja idem u 10 mj. na četvrtu inseminaciju. Pa ću u međuvremenu malo koristit prirodne proizvode.
-
-
nikka
vitex se ne bi smio mješati s hormonalnim lijekovima ne vrkuta
-
Ja uzimam viteks u obliku kapsula, iz biljne ljekarne. Malo mi je snižen progesteron, a viteks ga podiže, pa svakako ne može škodit.
-
Cure, dali neko zna gde se u Makedoniji moze nabaviti "vitex" bilo caj, bilo kapsule u bilo kojem obliku. Ja sam pitala u nekoliko apoteka i niko nije cuo za njega :?
-
Ja sam uzimala vitex od Solaraya, a ima ga, mislim, i u proizvodu PMS free (meni nije pomogao, čak naprotiv, mislim da mi je zeznuo hormone).
Vrkuta je zakon, endometrij savršen, bez obzira na nekoliko kiretaža u kratko vrijeme i disfunkcionalna krvarenja (kojih više nema), a ako ništa drugo, od nje dobro spavam
-
Ja sam koristila vitex tablete i mjesavani cajeva od jedne gospode. i sad mi M dolazi rednovo u zadnja 3 mjeseca. Jos uvjek pijem vitex ali nepijem rednovo kao prije. Neznam dali je od toga se proravila M a kad sam bila kod doktora rekao je da ima PCOS. Vidjecu sta ce biti dalje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma