Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Nova nada

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Nova nada

Drage cure pratim vas već duze vrijeme i velika ste mi podrška . Planiram ponovno u postupak u 7 mjesecu , međutim još se nisamo odlučili u koju polikliniku , molim cure koje imaju iskustva s poliklinikom Škvorc da se jave Inače meni je 29 a mm 30 godina , iza nas dva neuspjela pokušaja u Petrovoj

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Dobrodošla!!!

Ne brini za neuspjele pokušaje, njih brojimo kad ostanemo trudni, do tada idemo naprijed glavom gore, svaki put sve jače, snažnije i optimističnije

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

kety, dobrodošla! mislim da forumašica pujica ima iskustava s poliklinikom škvorc... inače, ovakva pitanja trebaš postaviti na topicu stickanom pod važno koji se zove "Potpomognuta u privatnim poliklinikama" - tamo se skupljaju cure koje se liječe u priv. poliklinikama. Odi i na prvu stranicu tog topika, možda nađeš link na iskustva sa škvorcima, nema ih puno, jer su ipak klinika koja je u početku, ali naći će se koje, sjećam se da je već bio topic poliklinika škvorc, vjerojatno su ga moderatorice tamo zalijepile. Pozdrav i sretno!

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kety28, nemam iskustva sa Poliklinikiom Škvorc, ako ni s Petrovom, ali ti želim puno uspjeha kamo god odlučila. I ja mijenjam kliniku, 4 neuspješna pokušaja me tjeraju da probam i na nekom drugom mjestu.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj sjetna35 prvotno napisa
    kety28, nemam iskustva sa Poliklinikiom Škvorc, ako ni s Petrovom, ali ti želim puno uspjeha kamo god odlučila. I ja mijenjam kliniku, 4 neuspješna pokušaja me tjeraju da probam i na nekom drugom m jestu.

Hvala na lijepim željam i ja tebi također želim da što prije ostvariš svoje snove , mjenjajuči kliniku ne očekujem čuda ali sam odnos je puno drugačiji u privatnim klinikam , kada sam krenula u sve to skupa nije mi to bilo bitno mislilia sam ne moram imati poseban tretman a onda kad iza sebe imaš loša iskustva razmišljaš drugačije , ovdje me sam telefonski razgovor oraspoložio i dao mi polet za novi pokušaj

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    kety, dobrodošla! mislim da forumašica pujica ima iskustava s poliklinikom škvorc... inače, ovakva pitanja trebaš postaviti na topicu stickanom pod važno koji se zove "Potpomognuta u privatnim poliklinikama" - tamo se skupljaju cure koje se liječe u priv. poliklinikama. Odi i na prvu stranicu tog topika, možda nađeš link na iskustva sa škvorcima, nema ih puno, jer su ipak klinika koja je u početku, ali naći će se koje, sjećam se da je već bio topic poliklinika škvorc, vjerojatno su ga moderatorice tamo zalijepile. Pozdrav i sretno!

draga Ina hvala na dobrodošlici i na korisnim savjetima
    pozdrav!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •