Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Zamislite!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Zamislite!

Ja sam se šokirala kad sam ovo čula. Prijateljica S (vegetarijanka od malih nogu)mi kaže kako od susjede mali ne siki jer ona nije imala bradavice.....kad je čula da S ima dosta mljeka,mora se izdajati,ponekad i baci mljeko,susjeda joj predloži da mljeko daje njoj.M pristane.Sviđa se susjedi što se S zdravo hrani....Trajalo je to mjesec,dva dok se S nije pohvalila kako se najela lignji za ručak (ne jede samo meso).Susjeda kaže kako više ne želi uzimati mljeko da se dijete ne navikne na lignje preko mljeka.Ne znam koje su vjere ali drže se takvih stvari.....jedu samo sojine proizvode. Da spomenem da je dijete imalo zatvor,a kad je počelo pit dojeno mljeko popravila se probava i ovi bili sretni.Eto ima nas stvarno svakakvih!

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da, soja je stvarno prezdrava i ništa joj nije do ni do koljena .
    No i sama si rekla da ne znaš koje su vjere i zašto se toga drže, ali ako je to njihov izbor ... ?

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

meni je ovo super da se izdajala i davala svoje mlijeko i drugom djetetu

a sad sto zena nije htjela mlijeko poslje liganja to je njena stvar ona sigurno ima dobre razloge

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Joj, cure, iskreno, meni se povraća od dekadencije tipa "opravdani" razlozi, ma kojeg tipa bili (osim ako nisu ozbiljni zdravstveni!). Ali izazvala me nekritična tolerancija. I što je onda napravila ta jako savjesna mama? Je li ostavila dijete da gladno urliče do sljedećeg dana, ili mu je dala mlijeko papkara kako bi izbjegla glavonošca možda-u-tragovima?

Sorry, ali nisam si mogla pomoći.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

baš bezveze mi je taj veganski nacizam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •