Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: stolice od eko koze...

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno stolice od eko koze...

...imam nove.
    tek kad smo ih kupili culi smo par negativnih komentara tipa-jako se prljaju,tesko ciste...a cak i da se takva koza brzo izdere.
    moje su boja vanilije i jako mi se svidjaju.

molim iskustva onih koji ih imaju.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kod nas je samo sjedeći dio od eko kože, također vanilija.
    U originalu je tu bila neka fiiina tkanina iste boje koja je nakon jednog sjedenja u trapericama postala.... bljak. Tako da smo stolice stare tjedan dana presvukli eko kožom. Sada su stare tri godine i izgledaju kao nove.
    Čistim ih mokrim maramicama (Lovrinim).

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kod mene su naslonjac i sjediste kozni.takodjer ih mislim cistit vlaznim maramicama.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

mi imamo stolice od eko kože evo prošle su im neki dan 2 godine i još su ok, čistim ih sa vl.maramicama, još nisu popucale i nadam se da neće tako skoro

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moji stolci imaju sjedala od eko kože - bijele boje. Nije dugo bilo bijelo, klinci nakon tjedan dana zašarali kemijskom. Ali relativno se dobro očistilo s onom dm-ovom schmutz radier, a inače sam održavala čarobnom krpom i čarlijem, vlažnim maramicama... jedino, nakon dvije godine mi je otpao prvi komadić, nije mi jasno kako se mogao otrgnuti komadić, nije da je izgrebano ili prorezano. Ali, klinci imaju zimske šlapice na cif, i znaju klečati na stolcu, pa su nekako možda s tim cifom...
    Sada me čeka pretapaciranje, opet ću uzeti eko kožu (još uvijek im se desi da svako malo nešto proliju ili zamrljaju hranom, pa kad pobrišem da bude suho i ajde recimo čisto) i opet u svijetloj, ovaj puta žutoj, boji (nisam niš naučila od prije ).

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj mali karlo prvotno napisa
    mi imamo stolice od eko kože evo prošle su im neki dan 2 godine i još su ok, čistim ih sa vl.maramicama, još nisu popucale i nadam se da neće tako skoro
    potpisujem samo što mi naše imamo 3g (i nisu ni bile neke skupe)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo, mi imamo bijele fotelje i stolice u eko koži i stare su 6 godina! Super se drže!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mi isto imamo stolice od eko koze,krem-bijele boje,cistim ih isto vlaznim maramicama,ali jakooo rijetko jer uopce se ne zmazu,savrsene su.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

i mi imamo bijele stolice za šankom, čistim ih Viledinim miraclean spužvicama.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mi imamo tamnoplave stolice u kuhinji. Čistim ih vlažnim maramicama ili jednom viledinom krpicom. Moje su se ofucale na pregibima (tamo gdje dođu koljena i na naslonu). Mi smo odlučili da ih nečemo pretapecirati nego ćemo sašiti navlake.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •