preporucili su mi ona medicinski jastuk cudnog oblika![]()
(zbog bolova u vratnoj kraljeznici)
cijena mu nije bas jeftina pa me zanima da li se isplati kupovati, da li ga je tko koristio i da li vam je pomogao
hvala![]()
preporucili su mi ona medicinski jastuk cudnog oblika![]()
(zbog bolova u vratnoj kraljeznici)
cijena mu nije bas jeftina pa me zanima da li se isplati kupovati, da li ga je tko koristio i da li vam je pomogao
hvala![]()
Ja imam onaj kaj ima udubljenje za vrat i višlji je sa donje strane a niži sa gornje i meni je super i mogu lijepo spavati na leđima (ta poza mi paše kad me baš bole leđa i kad sam umorna) i dobar mi je i kad ležim na boku. Navikneš se. Mislim da je koštao cca 350 kuna (manjih dimenzija - sve su mi jastučnice prevelike) a ima navlaku koja se skida i pere na 60 stupnjeva. Od one pjenaste mase je i ja zadovoljna.
MM je uzeo mali običnog oblika.
ja imam medicinski jastuk (da ne reklamiram, hoćeš li marku na pp?) i rješio je moje probleme s vratom.
bio je jako skup, oko 700 kuna, ali je vrijedio svake pare.
trebalo mi je neko vrijeme da se naviknem, ali ja sam preporođena od kada spavam na njemu.
inače sam dugo godina imala velikih problema s vratnom kralježnicom i s nakupljanjem stresa u vratnim mišićima. sada bolove uopće nemam!
zrinka, i meni je prije 6 godina preporučen Tempurov millenium (millenium ima i udubljenje za ramena)
košta sedamstotinjak kuna i oni koji spavaju na leđima kažu da ih je preporodio.
meni niš ne znači jer ionako spavam na trbuhu (što mi je zabranjeno zbog diskus hernie).
pa ti, ako možeš spavati na leđima, svakako kupi, isplati se.
mane spasava. obozvam svoj tempur jastuk.zrinka prvotno napisa
ja imam jastuk iz getroa, anatomskog oblika, 50ak kuna...
i odličan mi je...
h
Meni MM doneo iz Mađarske, anatomski, izgledom i na dodir isti kao i ovi koji koštaju 60-70 eura, a on ga platio 20. Meni je fenomenalan, jedino mi je sad malo nezgodan jer dok dojim ležeći (a to je skoro celu noć) ne znam šta bih sa rukom (ona na kojoj ležim) od jastuka ne mogu da je dignem iznad glave![]()
zrinka... moj doktorica, ortoped (nisam znala kako se to piše na hrvatskom) rekla mojoj mami da to ništa ne valja.... ako vjeruješ nekom sa diplomom - ne kupuj.![]()
mada. iskreno rečeno, i ja već duže razmišljam da to kupim. moram je još jednom direktno pitati jel to valja. :/
ma,... kad ostariš ništa više ne pomaže... gotovo... je :/
ovo se slaže s mojim iskustvom... osim vježbanjamama courage prvotno napisa
Ja imam groznu vratnu kralježnicu i tempur me spasio.
Tempur je zakon i nikada više ne bih spavala ni na kojem drugom jastuku. Imam onaj anatomskog oblika, medium.
Oduvijek imam problema sa kralješnicom i općenito sa zglobovima. Uvijek bi se budila zakočena i neispavana. Otkad imam Tempur jastuk (preko 2 godine) preporodila sam se.
evo mm me 'pocastio' tempurovim mediumom :D
i sebe tempur classic![]()
vidjet cemo kako je, valjda ce me manje boliti
MC, nadam se da nisu godine u pitanju nego nesto trenutno i brzo rjesivo 8)
ah
Tempur sam cula da je mrak ali i Billerbeck, iako Tempur slovi za klasu vise. Bilo bi lijepo kupit i Tempurov madrac, pa lebdis 8)
U svakom slucaju, lijep dar TM-a. Javi dojmove! Naspavana!
I ja sam u fazi kupovine novih jastuka, pa me zanimaju vasa iskustva :D
krpam se na temu
mene bi zanimalo ciji jastuk kupiti, ali ne taj anatomski nego ono - jastuk simplex
nemrem spavat na tom anatomskom (ak je to to na kaj ja mislim da je) - nezgodno mi je.
dakle - koja firma, marka je ok i da nije tempur od 700 kuna?
imas i tempur vulgaris ali mislim da je i taj skup
a od obicnih ti ne znam, u principu nisam nikad kupila ni jedan jastuk, sve sam dobila u miraz![]()
ma tempur mi je vjecna zelja - gdje god naidjem na njihov krevet zalegnem malo![]()
al moram kupit minimalno dva komada (za pocetak - cure imaju nove jastucice, a i ne spavaju bas na njima pa su ok) jer bi me se mm odrekao preko novina da sebi kupim, a njemu ne (o obrnutoj situaciji necu ni pricat)
to bi bilo oko soma i pol kuna, malo mi je to sad prevec
sad imamo one jeftine po max. sto kuna pa ih bacim svako tolko i kupim nove.
naravno da je to u konacnici puno skuplje nego najskuplji tempur, al nikak da se odlucim kupit nam postene jastuke (tocnije - nikak da skupim na hrpu tolike novce)
gledala sam u kiki, al ono sto mi se svidja je isto oko 500 kuna, onda cu radje pricekat jos pa skupit za tempur
a kakvi su Billerbeck? njihov imamo poplun i fenomenalan je, a star sigurno deset godina (muzev miraz)
Izgleda da samo mi na kugli zemaljskoj nismo zadovoljni Tempurom![]()
Naših 800 kunića uredno čami u svojoj kutiji, a u Metrou bila neka divota od ravno 30 kuna, pašeeee, da bolje ne može. 8)
imaju perfecta i nottin blu odlični jastuci isto nisu prejeftini,ali mrak. reko moj sin mama nikad nisam bolje spavao.
moj jastuk mi je super!
bas mi nekako pase i odmara vrat
mm se ne moze naviknuti na svoj, neku vecer je psavao sjedeci na krevetu, naslonjen na drveni naslon kreveta![]()
JA sam se isto namjerila na tempur, samo nikako da odlučim koji. Kupovat ću jedan po jedan - prvo meni a onda ostatku obitelji!
Ja ga imam već godinama, zove se Tempur tradicional. Izgleda kao običan jastuk, ali je punjen njihovom smesom i također se prilagođava obliku glave. Idealan je za one koji ne spavaju na leđima.Lucija Ellen prvotno napisa
Preporučam!