Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Kupaći dvodjelni kostim za dojilje?

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Kupaći dvodjelni kostim za dojilje?

Ako ovom nije mjesto ovdje, neka admin slobodno premjesti

Uskoro ću na more, mala mi ima godinu dana i još doji.
    Moje pitanje je, gdje u Zagrebu kupiti badić, a da nije bapski za dojenje, postoji li to?
    Ili postoji li i gdje normalan dvodjelni bade kostim s trokutićima, ali koji ima postavljenju spužvu, i da se veže debljim "špagama", malo tanjim nego kod grudnjaka, a da opet nisu one tanke?
    Naime moj problem je što meni gačice trebaju manji broj od prsa.
    Drugo imala sam takav badić br.4 ali od kada dojim prsa su mi drugačija i teža i ne mogu u njega.
    Treće, imam uska leđa, a velika prsa pa bi se trebao vezati, ili ću ga skratiti.
    Uglavnom svi su bapski, ne mogu se kupiti odvojeno, ili su svi za broj grudi 2, trokutići, na kojima se vide bradavice, a vežu se "kocem" koliko je ta špaga tanka.

Prošle godine sam imala gaće od svoga badića, i mamin gornji dio, crni koji sam svezala jer mi je bio velik u leđima- to je grozno izgledalo, ali nisam htijela propustiti priliku za kupanje zbog izgleda 8)

Još jedno pitanje: dojite li i kako na plaži, da li prvo isperete grudi od soli ili se presvučete u suhi badić?
    Ja volim da mi ostane sol poslije kupanja.
    Je li opasno za bebu ako se dojilja prije mora par puta osunća u solariju, a pritom pokrije grudi?
    Inače jako sam blijeda i pocrvrnim i u 19h na plaži ako prije toga ne dobijem malo boje u solariju

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima za badić, hitno mi je?
    Znači br. oko 4 košarice C, da su punjeni trokutići, i da imaju deblje jače vezanje, i da se mogu odvojeno kupiti od gačica zbog broja????

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

svaki drugi ducan ih ima- od benettona do name

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala ja nisam naišla!

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

imate moža Calzedonia outlet ili trgovinu blizu? oni prodaju odvojeno donji i gornji dio kupaćeg u nekom dijelu asortimana

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a jel ima gdje za kupiti badić sa lijevom košaricom No.5,adesnom No.2?
    M cica samo lijevu i već me sad jeza hvata pri pomisli kupanja, badića i očitog nesrazmjera...
    Inače, jel imao neko sličnu situaciju? jel se vrati to kasnije u nekakvu normalu? samo bez "pod nož" rješenja, molim.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

imala je moja mama, lijeva br5 desna jedva vidljiva prostim okom jer sam ja samo lijevu sisala od 10. mj skoro godinu dana
    kad sam prestala izjednacile su se, tj i lijeva je nestala

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

takav bi meni trebao

ivana, eto, otisla sam u benetton, nasla bikini koji je postavljen, odvojeno kupila gace i gornji dio, veze se, nosi na 2 strane....ko klinka sam (zbog bolje estetike ) nosila isti kupljen u dr.martensu, skinyju....ocu reci da sam skoro uvijek imala takav badic, samo iz razlicitih razloga.

sto se tice solarija, on ne utjece na dojenje. moze se jedino dogoditi da ti zbog topline pocne curiti mlijeko.

mi smo bili prvi put na moru sa L. 3 mjeseca, od uvijek dojimo na plazi, u moru....i nisam nikad prala bradavice.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj cuckalica prvotno napisa
    imala je moja mama, lijeva br5 desna jedva vidljiva prostim okom jer sam ja samo lijevu sisala od 10. mj skoro godinu dana
    kad sam prestala izjednacile su se, tj i lijeva je nestala
    znači, ipak, koliko god to sad izgledalo nemoguće, ima nade za izjednačavanje u budućnosti.
    baš si me razveselila :D

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

pa naravno

sad je razlika zbog kolicine mlijeka

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Još jedno pitanje: dojite li i kako na plaži, da li prvo isperete grudi od soli ili se presvučete u suhi badić?
    dojim na plaži, ne ispirem grudi i ne presvlačim se u suhi badić

odvojeni donji i gornji dio kupujem u Skiny-u.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

niti ja nisam prala bradavice, M je imala 2 mjeseca i stalno smo cickali na plaži...
    znam da je razlika zbog količine mlijeka, ali i kad ona isprazni cicu još uvijek lijeva ostaje dosta veća (ne toliko, ali još uvijek primjetno).

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

cvijeta, pa zamisli da se smanji u trenu na velicinu ove druge. ili onda opet naraste kad se "napuni". pa popucala bi koza. mislim, ne znam koliko je tvoja druga manja, ali moja je...fest

a kad si odvrtis film u nazad, i ona se nije dovela na tu velicinu preko noci vec postepeno

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    cvijeta, pa zamisli da se smanji u trenu na velicinu ove druge. ili onda opet naraste kad se "napuni". pa popucala bi koza. mislim, ne znam koliko je tvoja druga manja, ali moja je...fest

a kad si odvrtis film u nazad, i ona se nije dovela na tu velicinu preko noci vec postepeno
    uf, da, imaš pravo. kad ih vidim ovako različite, racio mi se malo pomuti...

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Heeelp!
    A gdje da ja nađem ''normalan'' badić.
    I prije dojenja teško sam uspjevala naći i grudnjake i badiće,
    a sada me sve jeza hvata.
    Grudnjak za dojenje nisam niti našla pa ne znam kaj bude s badićem.
    Naime trebaju mi košarice barem F .

Svaki savjet dobrodošao

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kaj ni u aniti nisi našla grudnjake?

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    kaj ni u aniti nisi našla grudnjake?
    Gdje je ta Anita?
    Zvuči mi poznato, ali nisam sigurna dali sam samo čula ili čak i bila tamo.
    Bila sam na više mjesta, dućani samo sa donjim rubljem
    i trudnički, ali ništa. Sve mi je malo, ili niš koristi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u gundulićevoj. to je dućan sa stvarno najvećim izborom grudnjaka za dojenje (i badića za dojenje). velik broj modela u velikom broju veličina.
    http://www.anita.com/gb/en/148,1,0,0__products-main.htm

Datum pristupanja
    Nov 2003

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam imala onaj obični, na trokutiće- ja baš nemam "problema" s veličinom.
    Isto se ne ispirem niti brišem, samo maknem badić i sisa

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Potpisujem Anci.

Ni ja nisam imala poseban badić niti ću ga imati ovog ljeta.
    Normalan dvodijelni, samo izvadim ciku i sve 5
    Nisam prala sise od soli.[/b]

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

u gundulićevoj. to je dućan sa stvarno najvećim izborom grudnjaka za dojenje (i badića za dojenje). velik broj modela u velikom broju veličina.
    http://www.anita.com/gb/en/148,1,0,0__products-main.htm
    Hvala :D :D :D
    Nisam niti znala da postoji.
    Prvom prilikom idem tamo.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala curke.

leonisa jeli to Beneton na Cvijetnom, koji prodaje većinom samo badiće i donje rublje????

Lutonjice znam da sam seljak ali di u gradu ima Skiny, čini mi se da sam vidila u ovim većim centrima, King Crosu i možda u Ilici :?

Ima li u Beti?
    Anita je malo skuplja ili...?

E da ni ja se prošlo ljeto nisam tuširala nakon kupanja ni presvlačila badić-ali ipak sam htjela pitati je li to OK ili ja opet imam neke "čudne" ideje, kako kažu moji doma

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Znači svi ovi badići na ovoj stranici se mogu naći i u našoj Aniti?
    http://www.anita.com/gb/en/148,1,103...ducts-main.htm

znači smijem na solari, neću "ozračit" djete

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

benetton na cvjetnom i u radicevoj, skiny u radicevoj i jurisicevoj

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

neckermann ili quelle (nisam sigurna ali negdje sam vidjela...) i to lijepih ima

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Angelina_2 prvotno napisa
    neckermann ili quelle (nisam sigurna ali negdje sam vidjela...) i to lijepih ima
    Kupila sam od Quelle-a i najveći mi je "malo" na knap, a da ne pričam da se nakon 30 min nošenja tak razvuče da mi služi samo za pridržavanje jastučića.
    A i nije neki model.Čitaj: curi na sve strane...

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Anitini grudnjaci za dojenje i badići se mogu kupiti i u jednom malom dućanu na Jarunskoj tržnici.
    anita grudnjaci su malo skuplji od npr. Lisce, ali mislim da su i kvalitetniji.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Inače ja ne razumijem zašto su ti badići toliko skupi, najeftiniji od 400-500kn :shock: mislim kaj je tu toliko skupo, to je poliamid s elastiom i frtalj materijala, tog umjetnog.
    Ja sam prije 2g prvi put kupila badić na placu na Borongaju i platila ga 120 kn, još uvijek je ko nov, čim prestanem dojit ulazim u njega, prošo je sve od morske soli do klora bazena!
    nažalost cijena danas nije garancija kvalitete!

Pošto nemam vremena za golotinju na placu, danas me je seka nagovorila da u Mandiju, dućanu Rial, kupim šaren Skinijev dvodjelni badić za 450kn :shock:
    MM kaže da mu je bapski tj. da i nije tako moderan, a to je zato što sam uzela bokserice i gore košarice jer u trokutiće nema šanse da uđem br.85b ili 42 taj im je najveći, ja sam htijela crni koji mi je bio lijepši ali i skuplji, ali sestra mi je isto rekla da mi grudnjak izgleda ko donje rublje.
    Bio je i smeđih ali u te nisam mogla stati.
    Moja seka kaže da u Betiju u Vlaškoj isto ima većih badića koji se odvojeno kupuju.

Sretno. Ah da ne zaboravim, na deklaraciji Skinijevog badića piše da je uvezen iz Kine :shock: na placu bar možeš nači i neke domaće proizvodnje
    Meni je za badić previše dati 500 kn jer je to krpica, a na placu mogu kupiti tri za taj jedan jednake kvalitete-samo ime plaćamo ništa drugo!!!

Inače za 240kn sam si kupila prekrasnu haljinu u Diademi crno bijelu s remenom, i da sam još stigla kupiti cipele, ne bi još dostigla cijenu badića kojeg ću obući par puta, pa nagodinu novi-glupost-a šta češ kad mi žene ne možemo bez nekih stvari

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

a zakaj oupce kupovati badic za dojilje??
    pa najobicniji grudnjak pa tako i badic se lako spusti ispod dojke...efekt je isti a puno je jeftinije

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nije toliko bitno da badić bude baš za dojilje, nego nam je problem što su nam svima cice puno veće nego prije, pa kao prvo ne stanemo u svoje stare badiće, a kao drugo ne stanemo u klasične konfekcijske brojeve nego moramo tražiti dućane koji prodaju odvojeno gornje i donje dijelove, te da imaju dovoljne velike gornje dijelove

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ah! meni nije problem kad me svuda ima

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nisam čitala asev neda mi se .
    Ja ću samo napisati svoje viđenej ove teme.
    Kaj će ti dvodjelini badić za dojenje? .
    Kupiš najobičniji koji ti se sviša kada trebaš podojiti dijete spustiš ga dole kao najobičjini grudnjak i bok.
    Tak sam ja. Svi badići su mi dvodjelni i to oni na trokutiće i kad sam dojila Jankeca, samo bi ga makla s cice i super. Stvarno mi se čini nepotrebnim baciti novce na takvo što.
    Čka ne nosim ni grudnjake za dojenje, već najobičnije i sve funkcionira za 10!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

nije toliko bitno da badić bude baš za dojilje, nego nam je problem što su nam svima cice puno veće nego prije, pa kao prvo ne stanemo u svoje stare badiće, a kao drugo ne stanemo u klasične konfekcijske brojeve nego moramo tražiti dućane koji prodaju odvojeno gornje i donje dijelove, te da imaju dovoljne velike gornje dijelove
    E sada pročitah ovo, ja stanem u stare badiće, i cice mi stanu

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kao prvo: I prije dojenja sam se namučila kao Isus da pronađem grudnjak koji mi odgovara. Veličinom, kvalitetom, širinom naramenica i naravno da nekaj drži. Već sam se navikla da za grudnjak moram dati 200-300 Kn. Nema mi druge.
    Isto iz tog razloga nemam 20 grudnjaka, kao npr. moja šogica, koja ih kupi na placu za 30-40 Kn i svi su joj super .

Da ne pričam kakva mi je situacija sada kad dojim .
    Za ništa drugo neg za i opet malo i tako do ljeta kada će mi trebati i badić koji bi trebao biti za ''nešto'', a ne samo za ukras.

I nije mi bitno da bude lijep, niti mi je bitna cijena (kad ne mogu birati), bitno mi je da mi ''pridrži'' to moje blago , a ne da hodam ko stara bakica sa sisama do pupka.

I ne moram kupiti svake godine novi. Nisam to nikada niti prakticirala. Ne vidim razloga da se ne može nositi onaj od lani.
    Jedino u slučaju dojenja naravno. Ili povečanja konfekcijskog broja

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj kahna prvotno napisa
    I ne moram kupiti svake godine novi. Nisam to nikada niti prakticirala. Ne vidim razloga da se ne može nositi onaj od lani.
    Ja imam jedan Skinyjev gbadić koji sam kupila još 2000. i još mi je super. I izgleda novo .
    Ali ok, meni se cicu nisu povećale. Blago meni . A ja bih baš da jesu

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nažalost i Benetonovi ( sestra mi kaže da se njoj njen raspao i isprao i da ga nikad više tamo neće kupiti) i Skiniyevi su KINESKE PROIZVODNJE!!!!-znači isti ko na placu.
    Anitini-ne znam.

Ja se nadam da je ovaj moj dobre kvalitete i da će me služiti za te pare još bar jedno ljeto

Ja isto više ne koristim grudnjak za dojilje, ali prvih 7 mjeseci jesam.
    Zato sam uništila ovaj jedan grudnjak koji imam-JEDAN-dobro ste pročitale-razvuko se tako da sam mu rezala i skračivala naramenice.
    Išla ja neki dan kupiti još jedan takav, kad ono više ne dobivaju taj model :shock: kupila sam sličan.
    E sad ako ču ga obući opet moram malu u njemu dojit i opet će se raspast.
    Ja isto na placu ne mogu kupiti grudnjak, pa si onda mogu priuštiti najviše 2, naravno crni spužvasti s žicom, bez ruba na košaricama- ništa od lijepih čipkastih npr. žutih, crvenih, smeđih...tak da te kužim kahna

Jučer sam se suočila s problemom jedne od cura koje su ovdje pisale da im je jedna dojka 2 a druga 5...e meni je mala jučer izdojila lijevu, a desnu ne, mada nije bila tako velika razlika ko od 2-5, vidjelo se da je desna jača i malo se preljeva...ne mogu ni zamisliti kako je vama kojima djeca doje samo jednu.

Možda da kupite badiće punjene s silikonom, a na košarici gdje vam je dojka jača ga izbušite tada bi trebale biti jednake

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj kahna prvotno napisa
    Kao prvo: I prije dojenja sam se namučila kao Isus da pronađem grudnjak koji mi odgovara. Veličinom, kvalitetom, širinom naramenica i naravno da nekaj drži. Već sam se navikla da za grudnjak moram dati 200-300 Kn. Nema mi druge.
    Isto iz tog razloga nemam 20 grudnjaka, kao npr. moja šogica, koja ih kupi na placu za 30-40 Kn i svi su joj super .

Da ne pričam kakva mi je situacija sada kad dojim .
    Za ništa drugo neg za i opet malo i tako do ljeta kada će mi trebati i badić koji bi trebao biti za ''nešto'', a ne samo za ukras.

I nije mi bitno da bude lijep, niti mi je bitna cijena (kad ne mogu birati), bitno mi je da mi ''pridrži'' to moje blago , a ne da hodam ko stara bakica sa sisama do pupka.

Razumijem te potpuno. Već godinama kupujem badiće u Aniti i vrijede svake kune. Grudnjaci za dojenje isto tak.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ekshumirati cu ovaj topic u nadi da cete mi pomoci. Naime, jelte, imam problem. Ne mogu naci kupaci. Inace mi treba grudnjak D85. Ne smije imati zicu. Ne mogu trokutice na vezanje jer mi se sve razlije. Eventualno se mogu vezati oko vrata, ali na ledjima mora biti kopča. NIŠTA nisam nasla osim u jednom dućanu jedan bapski crni. Mislim, fakat je bapski, teta u ducnanu je rekla "imamo jedan za bake".

Koji sam ja BTW naravno kupila, jerbo žeeeelim se kupati.

Ali želim i normalni kupaci. Jel ima negdje na netu da se odvojeno mogu kupiti gornji i donji dio i da pri tome ne košta 699kn.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Ekshumirati cu ovaj topic u nadi da cete mi pomoci. Naime, jelte, imam problem. Ne mogu naci kupaci. Inace mi treba grudnjak D85. Ne smije imati zicu. Ne mogu trokutice na vezanje jer mi se sve razlije. Eventualno se mogu vezati oko vrata, ali na ledjima mora biti kopča. NIŠTA nisam nasla osim u jednom dućanu jedan bapski crni. Mislim, fakat je bapski, teta u ducnanu je rekla "imamo jedan za bake".

Koji sam ja BTW naravno kupila, jerbo žeeeelim se kupati.

Ali želim i normalni kupaci. Jel ima negdje na netu da se odvojeno mogu kupiti gornji i donji dio i da pri tome ne košta 699kn.
    Lisca. Probaj na njihovim stranicama naći model.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mislim da je ovaj jedini bez žice, ali gaće su za bake tj.retro http://www.lisca.com/index.php?page=...sr_SR&local=sr

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hehe, pa takav sam kupila samo crni. Sad mi je frendica komentirala da je takav imala njena pokojna teta kad su pocetkom sedamdesetih išli na more...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj košta upola manje - u skladu s penzijom. :gebis:

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

sirius kolko je taj došel?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Piše ti kad kliknes KUPI - nekakvih 40 i nesto eura.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

A ovaj Marta? http://www.lisca.com/index.php?page=...sr_SR&local=sr taj je za nas mlade.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

A topless?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    A ovaj Marta? http://www.lisca.com/index.php?page=...sr_SR&local=sr taj je za nas mlade.
    IMa žicu...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja sebi u New Yorkeru kupim običan sintetički veš i to mi je badić. Tamo se sve kupuje raspar, biraš kako hoćeš. I uvijek ima različitih modela i gaća i grudnjaka u jednom dezenu, pa kombiniraš kako ti paše.
    I, što je najbolje, ne košta me više od 150 kuna cijeli "badić".
    A, ako je akcija, i manje od 100.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Marta, a zašto ti žica smeta?
    Bojiš se da ne pritisne mliječne kanaliće ili ih ne voliš bez obzira na dojenje?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    Marta, a zašto ti žica smeta?
    Bojiš se da ne pritisne mliječne kanaliće ili ih ne voliš bez obzira na dojenje?
    Zato sto imam loše iskustvo sa žicom do dojim. Valjda mi se mlijecne zlijezde protezu i na ledja...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •