Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: pravo na godišnji nakon porodiljnog

Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno pravo na godišnji nakon porodiljnog

na porodiljnom sam od 24.12.2007.a rodila sam 12.2.2008. Zanima me da li bi ostvarila pravo na godišnji u ovoj godini ako bi prekinula porodiljni 30.12.2008. I ako da, da li na cijeli ili na srazmjerni dio?
    Hvala

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da bi iskoristila godišnji za 2008.g. i bila 100% sigurna da ćeš ga dobiti, moraš se vratiti na posao 12 dana prije isteka 2008.g. kako bi u 2008. iskoristila prvi obvezni dio godišnjeg, a onda ostatak prenijela ili nastavila koristiti u 2009.
    dakle ako gledaš prosinac ti bi porodiljni trebala prekinuti 11.12. i od 12.12. koristiti godišnji što do kraja prosinca iznosi točno 12 dana.

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ovo se razlikuje od firme do firme - kod mene recimo nije potrebno ovih 12 dana zato je najbolje pitati u firmi

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam se vratila na posao ove godine u drugom mjesecu a prošlu godinu sam bila skoro cijelu na porodiljskom i bez problema koristim prošlogodišnji godišnji.
    U svakom slučaju, najbolje je da nazoveš firmu u kojoj radiš i točno provjeriš kakva je situacija kod vas. Ja sam to napravila prije odlaska na porodiljski.

Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hvala svima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •