-
Ne razumijem što je ta laž koju spominješ?! U Rijeci sam rodila prije 2,5 mjeseca i mogu reći iz prve ruke da se epiziotomija ne radi rutinski, brije se isključivo dio uz međicu (ja sam došla već obrijana pa su samo pogledali da li je OK i nisu dirali ništa drugo), klistir sam ipak morala imati jer sam rađala u vodi, MM je platio 300kn dok su mene pripremali za porod, a na sam porod nisam trebala ništa nositi pa ni dokumentaciju. Dakle, sve što su rekli na tečaju je istina, barem u mom slučaju. Moja priča je bila na forumu pa mogu samo ukratko ponoviti da mi je na porodu bila fenomenalna sestra Andrea, da sam rađala u ugodnoj atmosferi, da su nam ispunili sve zahtjeve, iako neke uz puno, puno našeg inzistiranja, a da sam htjela epiduralnu, mogla sam ju dobiti bez problema (kad sam odustala, još su me i upozorili da je kasnije neću moći dobiti, s čime sam se složila) i da su nam na kraju još svi i čestitali, i doktori i sestre u rađaoni. Manje-više sam zadovoljna tretmanom koji smo imali iako bi se puno toga moglo poboljšati, pogotovo što se tiče sestara iz dječje sobe (točnije, jedne sestre :grrr
. I da, vaginalni pregledi tokom trudova i prtljanje po grliću maternice očajno bole bez obzira tko ih radi, a vjerojatno je još gore ako ih radi osoba koja izgleda neljubazno (meni se barem dr. ispričao zbog bolnih pregleda). Žao mi je da ti je iskustvo poroda ostalo u tako lošem sjećanju, ali nije svima bilo tako u riječkom rodilištu! Ni na sekundu nisam požalila što nismo rađali u Zagrebu - i drugo dijete bih rodila u Rijeci. Uživaj u svojoj curičici!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma