Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Mali princ - jaslice

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Mali princ - jaslice

Na jesen curka kreće u jaslice i najbliže su nam u sklopu vrtića Mali princ i to podružnica na Kozjaku (pa se nadam da ćemo u te). Da li neko ima iskustva sa njima i kakva. Može i sa jaslicama i vrtićem.

Jedino štoo znam je da sam ja išla u taj vrtić(prije 25g) , da su tada petkom imali grah na meniu i da sam ja tada zbog toga radila veeelike scene. Kroz vrata sam virnula na oglasnu ploču i vidla da još uvijek imaju grah petkom

Please, neka informacija i iskustvo više. Može i na PP

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nekad je i leća... moji baš ne šmekaju te grahorice pa i ja gledam kad ih moram malo jače dopuniti doma.
    Mi smo u MP-u na Lašćini, a po ljeti na Kozjaku (do sad samo stariji probao). Bio je sve skupa mjesec i pol i ni jednom se nije prehladio. A na Lašćini svaka 2-3 tjedna.
    Meni je vrtićki dio KOzjaka lijep, ali mi se čini da se to po zimi ne da zagrijati. Jaslice nisam vidjela, one su na katu.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

tebe još muči taj grah

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nije to bez vraga. Kćer od moje susjede je par puta povraćala nakon njega - onako neprobavljene ljuske graha. Koma. Moj klinac je to napravio jednom s neprožvakanom (vrtićkom) piletinom.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    tebe još muči taj grah
    ma ne mučime. ali da nisu mogli promjeniti jelovnik u 25 godina :shock: . no, da mi sad neko kaže "imaš svaki petak grah kod mene" eto mene odmah (no to ne znači da smo u nedjelju bili na grahu u maksimiru)

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

eto i mene zanimaju jaslice i to baš te na Kozjak pa bi molim ukoliko netko ima ikakva iskustva, naravno ne s grahom

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Sva iskustva sa Malim princom na Kozjaku su dobrodošla. Vedran neće imati problema s grahom. Taj bi se prodao za tanjur graha...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: Mali princ - jaslice

Citiraj Inesica prvotno napisa
    Na jesen curka kreće u jaslice i najbliže su nam u sklopu vrtića Mali princ i to podružnica na Kozjaku
    Inesica, pa kaj buš ju vodila na Kozjak ???

A kako je bilo Petri ?

Ja sa Lašćine imam dobra iskustva, iako je Nina tamo išla prije dvije godine, ali mislim da se nije niš promijenilo. Mene tam stegne oko srca jer sam i ja tamo išla u vrtić.

Kaj se graha tiče, ja se ne sjećam da su petkom imali grah, ali nije loše da se klinci i na to naviknu

anchi, kaj bu Vedran išao na Kozjak ?

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Citiraj Andi prvotno napisa
    anchi, kaj bu Vedran išao na Kozjak ?
    Da, mi stanujemo u Tućanovoj (one bijele zgrade) pa mi je Kozjak na 2 minute. Razmišljam i o vrtiću 'Sretni dani' u Šubićevoj jer mi je to blizu Plinari (tamo radim).

Datum pristupanja
    May 2006

Citiraj anchi prvotno napisa
    Da, mi stanujemo u Tućanovoj (one bijele zgrade) pa mi je Kozjak na 2 minute. Razmišljam i o vrtiću 'Sretni dani' u Šubićevoj jer mi je to blizu Plinari (tamo radim).
    Ne znam gdje je ta ulica, mislim da sam ju zamijenila sa Tuškanovom, ali nema veze. Ako ti je Kozjak na 2 minute, upiši ga tamo. Vrtić u blizini kuće ima neke prednosti pred vrtićem u blizini posla. Kad si bolesna, dobro ti dođe da dijete što prije ostaviš u vrtiću i doma boluješ, a ne da moraš na neku drugu lokaciju. Isto kad si na godišnjem da si obaviš neke stvari, odgovara ti da ti je dijete u vrtiću na lokaciji blizu kuće, pa kad se vratiš doma da ti je dijete bliže. A posebno je pogodno da ti je dijete u vrtiću u blizini kuće kad si npr. na čuvanju trudnoće i na rodiljnom pa si doma sa drugom bebom, nadam se da to planiraš ? Vedranu bu super stajala jedna cuker seka kakav je i on

Inesica, sorry skrenula sam malo s teme, ako kaj saznam od frendice o Kozjaku, javim.

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Hvala, Andi, nisam razmišljala na taj način. Svakako planiramo pojačanje, ali tek kad si povećam prosjek jer sam se tek vratila na posao.

mama Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Moja starija ide u MP Laščina, jedna od starijih u grupi... Tete su super, stvarno divne, valjda smo imali sreću...
    Nisam primjetila grah, ali sam primjetila da imaju veću raznovrsnost hrane nego što moja svekrva ili ja kuhamo, pa sam sretna što dijete bar tamo zdravo jede Npr. nekad bude proso, leća, sve takve dobre stvari...
    MP na Kozjaku ima stvarno lijepo dvorište,veliko i puno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •