-
mi smo ove godine tek u 11 mjesec krenuli u vrtić, kad smo navršili tri godine. prva tri mjeseca su bila katastrofa - 2 upale grla, 2 upale uha, 2 viroze, ušenke i varičele (inače djete koje do vrtića nikad nije popilo antibiotik) sad je u tri mjeseca popila 5 tura antibiotika. od tri mjeseca bila je u vrtiću možda 10-15 dana maximum. ja i MM jedva smo se uspili skrpat ta dva i po miseca sa bolovanjem i godišnjim (inače bake rade pa ne mogu uskočit). Nikad je nismo poslali u vrtić dok nije skroz zaliječila upalu ili virozu, kad je imala varičele (iako su bile dosta blage) ostala je doma 20 dana. Prije dva mjeseca napokon su prošle te prve teškoće. i sad ima jedno tjedan dana curi joj nos koji naravno nema šanse da ispuše. Provavali smo sve živo al neide. Otorinolaringolog nam je rekao da čak neka djeca ne mogu ispuhat nos (nešto vezano za treći krajnik). nema temperaturu al je počela jučer malo kašljucat, ponajviše ujutro.
I sad nisam pametna da li u takvim situacijama ostavit djete kući (naravno radim u privatnika) ili je pak poslat u vrtić.
Jutros sam je ipak odvela (iako mi je bilo bed zbog druge djece) i rekla sam teti da malo kašljuca i da me naravno odmah zove ako se kašalj pojača, a ona je meni odgovorila da ionako svi kašlju pa čak i tete.
mene zanima kakvi su običaji u vašim vrtićima glede gore navedenog ili ja samo malo pretjerujem?
i još jedno pitanjce koje su nabolje kapi kad djete ima začepljen nosić?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma