-
Ortodont opet!
Frane treba kod ortodonta , ali situacija u Zadru je stvarno apsurdna. Postoje dva ortodonta koja rade s preko Hzzo-a , ali jedan ide u penziju za 4 mjeseca i taj ne prima nikog , samo dovrsava vec zapoceto , a kod drugog se ceka i ceka i to godinama. Naravno s tim da ce i taj prije nego dodemo na red ici u penziju.
Naravno privatni postoje , ali ne zelim placati i to poprilicno skupo nesto na sto imam pravo .
Kako im doskociti? Kako urediti da dijete dobije protezu sad , a ne za 4-5 godina i da troskove pokrije hzzo?
-
vjerojatno te neće utješiti, ali u Zagrebu se čeka 2-3 godine
-
Znam da se mora cekati , ali ovo je stvarno apsurd: jedan ide u penziju , a ovaj drugi koji radi samo upisuje pacijente u biljeznicu , a sad joj je vec toliko popunjena da nece sve primit vec ce i ona u penziju.
Prakticki zasad nitko ne radi, samo cekas , ali nisi siguran da ce te itko primiti ni za 2,3 ili 5 godina. Dotad odose Frani zubi u svom smjeru i puno ce ih teze biti ispraviti.
-
uh, nije ti lako, sad tek vidim da je tvoj Frane i dosta stariji od moje cure... nama je zubarica rekla da se sad prijavimo i da neće biti kasno
ne znam kako to ide po mjestu stanovanja, možeš li se prijaviti nekom ortodontu izvan Zadra koji još nije za penziju...
-
Osoblje foruma
Pitaj na HZZO da li možeš naći ortodonta u drugom mjestu pa da ti oni snose putne troškove.
Prije par godina (kad sam ja radila kod ortodonta) imali smo pacijente iz Rijeke jer se tamo nije moglo doći na red.HZZO je pokrivao putne troškove ,a aparat i kontrole išle su na uputnicu.Ne znam da li je još to moguće.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma