Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Šta joj je..stolica,apetit..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Šta joj je..stolica,apetit..

Sorry,ali nikako nisam znala šta da stavim pod naslov a pitanja imam više..
    -Moja curka (20 mj) užasno slabo jede već neko vrijeme.Ujutro za doručak (kruh+maslac+džem..jogurt+žitarice..pecivo..) još donekle,ali upola manje nego prije recimo mjesec dana,a za ručak ništa..doslovno ništa neće okusiti!
    Znači jede ujutro kad se probudi,prije spavanja griz dva peciva (12 h) i otad ništa do večere s kojom isto zeza.Jela bi ona između neke gluposti,štapiće,keksiće..ali ju s tim ne mislim hraniti.Povrće koje je uvijek voljela neće.Krene jesti,pojede 1-2 žlice i stop..zatvori usta i gotovo!
    Kako da krene ponovo sa ručkom,jer bi ona komotno mogla živjeti na doručku i večeri?
    -Još me muči njezina stolica.Prije par dana počela je piti željezo jer ima manjak po krvnoj slici.Otada ima tamnu stolicu,što znam da je posljedica korištenja željeza ali od prekjučer ima i skroz vodenastu (danas probilo do hlača) i jaaako smrdljivu,strašno!Nego moram napomenuti da sam joj počela davati kravlje mlijeko od neki dan,pa si mislim dal je možda to uzrok takvoj stolici. :/
    ..ili možda ima kakve poveznice njezin ne-apetit sa proljevom (probavom)?!? :/

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kravlje mlijeko bi itekako moglo biti uzrok proljeva.
    ali i željezo (meni ono ne izaziva zatvor, već upravo suprotno, a znam još ljudi s istim iskustvom).
    ja bih prvo prestala s mlijekom, pa vidjela.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Svakako prestani na neko vrijeme davati kravlje mlijeko, jako je moguće da joj smeta, izaziva proljev, a moguće i mučninu u
    želucu zbog koje slabije jede. Moja kolegica koja ima takav probem s mlijekom kaže da joj je najprije zlo, napuhnuta je i mučno joj je, a onda krene proljev .

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

E da cure moje,ali ja sam joj dala kravlje mlijeko prije otprilike 3 dana (napravila kakao),dobro,moguće je možda povezati proljev sa tim ali apetit! :?
    I mislila sam si za početak ne dati joj mlijeko pa da vidimo..
    Šta mislite da joj je još prerano za kr.ml...pa ima 20 mj.!?! :?

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mislimda nije stvar u tome da je prerano, nego možda njoj kravlje mlijeko jednostavno ne odgovara, a možda neće odgovarati ni za 5 godina. Ne bi bila ni prva ni zadnja.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

može biti od kravljeg mlijeka i ne mora..

možda ima virus proljeva..upravo tako je bilo i sa mojim sinčićem..nije imao ono klasični proljev, 2 vodenomekane stolice na dan par dana i to obilne, baš one oje iscure samo van i uopće nije imao apetita za jesti..i tako skoro tjedan dana..probao žlicu dvije, i više nije htio..jedino je jeo malo s flašice, ali i to je tako tako..baš sam bila zabrinuta..ali, to je bio takav virus..sad opet jede..znam za još jedan takav slučaj..tak da mislim da je to neka crijevna viroza..jer i da joj smeta kravlje mlijeko, jela bi drugo, ne bi zbog toga izgubila apetit..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •