Dječji dan na hipodromu, sa početkom u 10 sati.
jedna izmjena 23.04.2008. u 13:07, frida
Dječji dan na hipodromu, sa početkom u 10 sati.
jedna izmjena 23.04.2008. u 13:07, frida
:D, ovo moramo otići vidjeti.
Samo se nadam da će biti lijepo vrijeme.
i aj se nadam da ce biti lijepo vrijeme, pa da svratimo :D
a usput i na velesajam na sajam graditeljstva, da vidimo sve one bagere i dizalice![]()
Mi ćemo doći bez obzira na vrijeme, makar u kabanicama :D
onda moramo i mi doci![]()
u koliko to sati pocinje? u 10?
nadam se da ćemo i mi biti tamo. Blizu nam je, a G obožava konje.
a da svi koji dođemo stavimo neki znak raspoznavanja, da ne buljimo u svakog tamo i mislimo: je l' ova/ovaj s RODE?![]()
Nadam se da će se i moja ljubiteljica konja pridružiti. Hvala na obavijesti!
evo i nas, nemamo majicu ali imamo maramu![]()
ok, počinje od 10, a jel to traje cijeli dan?!
Hvala na informaciji
bili smo jutros, mališa se oduševio...
istina, više s fifi, bumbom i pepom, ali i konji su mu se jako dopali![]()
hvala za info
I mi smo bili. Nažalost došli smo pred kraj kad su događanja već završila, ali ono malo što smo vidjeli je bilo baš zgodno, a stigli smo i odjahati jedan krug na konjiću 8)
Mi smo bile, Lola se oduševila konjicem i Fifi, a kako smo blizu mislim da ćemo svaki slobodni vikend na jahanje, cijeli dan priča o tome što je radila.
Bili i mi. Sven je bio oduševljen s preponskim jahanjem.
a koliko kosta? ono jel uplatis pa si clan pa imas x dolazaka mjesecno ili se plati kad se dodje, jednokratno?
Ono što ja imam u planu je "rekreativno jahanje", 15kn/krug, nekih 10tak minuta, za sve ostalo je premala.
Frida, vidim da je Ilona jahala "Svenovog konja" Napoleona.
On kada je bio prvi puta na jahanju jahao je njega i od tada ne želi ni jednog drugog. I uvijek priča da su mu bijeli konji najljepši jer je i "njegov Napoleon" bijeli![]()
Je, Napi ju je oduševio, za razliku od Ree (smeđa, malo veća) koja je bila prilično napeta, možda je imalo veze sa curom koja je vodila i ona je bila prilično nervozna.
meni ovo zvuci odlicno.Frida prvotno napisa
I meni, sada samo čekam da to isprobamo u praksi.Lu prvotno napisa
I mi smo bile. Bilo nam je jako lijepo. Lana je baš uživala, isto je jahala Napoleona.![]()
Svakako ćemo nastojati češće posjećivati hipodrom.
Jedina zamjerka je loša organizacija kod jahanja ponija zbog koje su napravili pravu zbrku među roditeljima.
Moja djeca su bila s tatom i kažu da su se odlično zabavili. Baš lijepa ideja! A na povratku - luna park!