Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: godišnji umjesto komplikacija

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno godišnji umjesto komplikacija

zanima me je li moguće (pravno odnosno za HZZO) da u slučaju kad ginekolog propiše mirovanje (indikacija - 90 dana) ne otvarate odmah bolovanje već u firmi dogovorite godišnji (imam skoro 30 dana novog neiskorištenog godišnjeg) pa kad se iskoristi godišnji tek onda odete na bolovanje?

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

pa naravno, prvo iskoristiš godišnji, a onda komplikacije

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

super, hvala :D

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Naravno, ako se šef složi. Jer ti godišnji plaća firma, a komplikacije država

Ja ću isto tako. Moj šef je super

Neroslava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja sam na komplikacijama od sredine veljače, inače radim u školi pa imamo kolektivni godišnji od 15.7. do 20.8. Na komisiji su me pitali mislim li koristiti godišnji i za to vrijeme prekinuti komplikacije, da mi se to kao više isplati, ali budući se radi o samo mjesec dana, ne vidim kako bi mi se to posebno isplatilo, osim što ću morati hodočastiti okolo, odjave, prijave, pa kasnije ponovno vaditi prosjek plaće, a to mi nije nimalo zgodno (ipak sam na čuvanju trudnoće)... Plaća koju bih dobila tijekom godišnjeg bila bi tek nešto malo viša od naknade koju trenutno dobivam, jer se tijekom godišnjeg (kao i sada na komplikacijama) ne dobije lova za prijevoz niti za smjenski rad. Postoji li koja druga prednost zbog koje bi mi se isplatilo zezati s papirologijom i prekidati bolovanje? Ako je stvar u regresu, ne vrijedi li pravilo da za ostvarivanje prava na regres treba raditi tj. imati neku isplatu plaće za tu godinu (a ja sam radila u siječnju i dijelu veljače ove godine)?

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

isplati se ako imaš plaću puno višu od max. 4250 koliko se dobiva na komplikacijama

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mislim da su ti predložili zbog regresa :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •