-
Evo jednog mog problema koji mi ne da spavati. Pomozite savjetom.
MM koji još nije bivši, znači, želi ići 2 tjedna sa malenom na more. Ona će tada imati 2g. i 4 mjeseca, i do sada nije jednoga dana bila razdvojena od mene. Mi još nismo pokrenuli razvod, niti se javili u czss, ali koliko sam shvatila iz telefonskih razgovora, to je njegovo pravo. Ja imam grč u želucu kad pomislim da smo razdvojene toliko dugo, a s druge strane, znam da bi bila sa osobama koje su joj najbliže-tata, baka, dida i prabaka. Ima dobar odnos sa svima i voli biti s njima. Stvar je u tome da ja smatram da je ona premala za tako dugo razdvajanje, a mm-ovi, čija je to ideja, smatraju potpuno suprotno. Još jedna okolnost je to da ja trebam na operaciju noge u to vrijeme dok bi oni bili na moru-trebam biti jedno tjedan dana u bolnici, i još oko tjedna oporavka dok ne stanem na noge skroz. Ne znam da li je za moju curu manja trauma da je negdje na moru, čak i tako dugo, nego da me gleda u bolnici svaki dan i na štakama poslije. Zaista ni sama nisam sigurna što je pametnije, iako mi srce govori NE NE NE dva tjedna bez mene.
što vi mislite, cure?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma