-
Hvala na pametnim savjetima...
Lucky day, dobra ideja, probat ću staviti sve na papir.
Trina, nismo u dobrim odnosima, sve je jako napeto i uvijek na rubu eksplozije. Ništa se ne možemo dogovoriti, MM uvijek sve hoće baš suprotno od mene, iz inata i iz nemoći. Ali ja sam puno sabranija, i već sada mogu reći da mogu razlučiti taj njegov odnos prema meni od njega kao roditelja...on je dobar tata i voli svoju kćer. Prirodno ima neku AP roditeljsku crtu. Sve u svemu, nadam se da ćemo kroz vrijeme izgraditi bolji odnos, jer život bi nam oboma bio jednostavniji kada bi normalno komunicirali.
Anita AZ, za ovaj potez definitivno je trebalo hrabrosti, ja sam ju dugo skupljala, i slagala si stvari u glavi jer moram biti stabilna sada kada sam sama sa djetetom. Tu nema prostora za nepromišljenost. Ja sam sama u ovom gradu, moji žive daleko, i time je sve i teže. Htjedoh reći, i ja se ponosim sobom što sam to konačno napravila, što sam otišla i pokazala da neću trpiti više. Ali ne ponosim se time što mi se dogodilo, u kakvom "braku" sam se našla. Kako sam dopustila da me netko tako gazi. Ali to je bila škola, najveća do sada.
Sutra idem na razgovor sa jednom sjajnom ženom, dječjim psihologom, da mi pomogne posložiti sve ove stvari. Javim vam se.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma