-
alergija na licu?!?
bok drage! moj mali ima mjesec dana i pojavile su mu se crvene tockice po celu, na kapcima i izmedju obrva i po glavici malo, i izgleda kao neka alergija, ali nema po ostatku tijela, pa sam malo zbunjena...neznam jel nesto opasno, tj. o cemu se uopce radi?? i da, ima vec mjesec dana i jos uvijek mu se nisu povukle one bijele sitne tockice, ko pristici na licu sto kazu da je od plodne vode, pa me zanima hoce li mu to proci ubrzo?
prva mi je beba pa neznam...hvala unaprijed!
-
miki2302 i mene to isto zanima...moja curica ima 25 dana i takav isti osip, te crvene tockice, i na istim mjestima se pojavio kod nje prije nekih 10-tak dana. Zadnjih 5 dana perem joj lice samo čistom vodom i ne mažem ali stanje nije bolje.
Zanima me jel to proslo kod vas, čime ste njegovali?
-
podjite obje u pon u dr. da pogleda u cemu je stos.
-
X zhabica....
i perite kamilicom ili barem prokuhanom vodom...
-
moj L je imao pristice samo po licu do mjesec i pol i jos se do 2 mj. znao pojaviti pokoji. Pedica nije ni vidjela...rekla je ne mazati s nicim da se ne zacepe pore, ne stiskati...
u kamilici ne prati jer isusuje kozu...Iskreno...ja L nisam ni umivala (tek sam sad pocela)..s vremenom prođe...
btw. pedica je rekla da nije alergija ako je samo na licu...to se cisti od hormona i zna potrajati i par mjeseci...
i sad vam bude krenuo osip od vrucine na pregibima...da se ne splasite
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma