Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: svrbe ju oči i nos

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno svrbe ju oči i nos

Moja curica ima 7. mj. U zadnjih par mjeseci se stalno svrbi po očima i nosu,primjetila sam kad smo vani onda ne toliko.Mm je alergičan na kućnu prašinu i pitala sam pedijatricu jel moguće da je i ona već alergična pa mi je rekla da je još premala da se nešto poduzme, ali da čistim podove itd. tako da ima što manje prašine.
    Ima li netko takvo iskustvo i što bi se moglo učiniti da joj pomognem?

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Možda da se posavjetuješ sa svojim pedijatrom...lako je moguće da je alergija jer ima takve uobičajene simptome..od terapije mi smo uzimali fenistil kapi jer se one mogu davati malim bebama...ali prvo kod dr. pa dijagnozu

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Jesu li te kapi pomogle? Ili se to mora cijelo vrijeme koristiti? Jer ne bi htjela da cijeli život se mora kljukati s nečim. Mm pije tablete protiv alergije već par godina neprestano, mislim da to nije dobro za organizam, a ona je još premala da stalno nešto koristi. Ali vidjet ću sa pedijatricom šta ona veli.

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nama pomažu u slučaju svraba od nečega, ugriza, alergija, osipa i dajem im samo kad imaju oroblema s navedenim...posavjetuj se sa pedijatrom

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Moja cura to isto radi, oči i nos ali kad je pospana. A nos trlja konstantno u snu i tako sama sebe razbudi, često i kad je budna. Ja mislim da se trlja po nosu zbog zubi. Mislim da ju svrbe desni jer joj idu jedinice. Vidiš nisam nikad posumnjala da bi mogla biti alergična na nešto. Koliko često to radi?

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj anđelina prvotno napisa
    Moja cura to isto radi, oči i nos ali kad je pospana.
    x samo je moj decko.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj anđelina prvotno napisa
    Moja cura to isto radi, oči i nos ali kad je pospana. A nos trlja konstantno u snu i tako sama sebe razbudi, često i kad je budna. Ja mislim da se trlja po nosu zbog zubi. Mislim da ju svrbe desni jer joj idu jedinice.
    isto i kod nas

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

i n. je isti takav...
    kad preko dana pocne da trlja oci i nos, znam da je vreme za nunanje

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

trlja kad je pospana, ali i kiše puno puta u danu pa mi je to sve zajedno sumnjivo. i kako sam rekla mm je alergičan na kućnu prašinu

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

koliko kise po danu? posto n. zna da kihne bar desetak puta, ali mene to do sada nije zabrinjavalo... mada sam danas i ja nesto razmisljala u tom pravcu... hmmm... ajd bas javi ako budes jos nesto otkrila, a i ja cu se malo pozabaviti ovim... inace n. je rodjen carskim rezom... a tvoja mala?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ok miljica javim ti. nije rođena na carski

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

the bee, sta ima novo kod vas? kako tvoja mala?
    n. evo poslednja dva dana ubi se cesuci nos, sav se jadan zacrveneo, pa se ja setih tebe... jeste li na kraju ustanovili sta je bilo posredi?
    nas pedijatar je na odmoru jos dve nedelje, a drugi nas nece primiti tek tako, bez nekih ozbiljnijih simptoma...

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj miljica prvotno napisa
    the bee, sta ima novo kod vas? kako tvoja mala?
    n. evo poslednja dva dana ubi se cesuci nos, sav se jadan zacrveneo, pa se ja setih tebe... jeste li na kraju ustanovili sta je bilo posredi?
    nas pedijatar je na odmoru jos dve nedelje, a drugi nas nece primiti tek tako, bez nekih ozbiljnijih simptoma...
    češanje očiju i nosa, kihanje ... pitanje: da li su mu oči natečene, ima li sekreta u nosu. Ako je odgovor potvrdan, vjerojatno je alergija na pelud. Moj brat je alergičan, tako znam sve simptome. Alergija nema veze sa carskim - moj brat rođen vaginalno i dojen + nitko od nas nije alergičan. Tko će ga znati zašto je to.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni to isto izgleda kao peludna alergija. moj je prošle godine isto reagirao, a ove godine je na terapiji. kad prođe sezona idemo na testiranja.
    inače smo svi alergičari.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •