Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: popucale kapilare

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno popucale kapilare

Jako su mi popucale kapilare na nogama. Imam i par pruga na grudima koje izgledaju baš ružno. Par puta nakon dužeg stajanja( cca pola sata ) su mi noge postale jako teške i bolne i to je prošlo tek nakon što sam odležala sat-dva. Tek sam u 24tom tjednu i dobila sam samo 5 kila do sada. Da li je to normalno?

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Buduci da imam slicnu situaciju kao ti, nadam se da je normalno U 25. sam tjednu, 5,5 kila u plusu i takodjer mi noge nakon duzeg stajanja ili hodanja budu teske i bolne. Kapilare po nogama mi nisu popucale (zasad), ali javljaju mi se na dekolteu :shock: Provjerila s dermatologom, kaze da se to moze bez problema rijesit laserom, pa planiram to i napravit kad zavrsim s dojenjem.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mene su spašavale čarape za vene. po cijele dane sam šalabazala, ali dok sam nosila te čarape - nije bilo problema.

par puta sam obukla "obične" - i imala sam osjećaj da će mi noge otpasti :? ...

da probate?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

i mene spase carape posebno otkad imam vodu u nogama je da ih je nezgodno navuci ali trud se isplati

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Re: popucale kapilare

Citiraj ZIMA prvotno napisa
    Jako su mi popucale kapilare na nogama....Da li je to normalno?
    Nije "normalno", da je, sve bi mi to imale. Meni u dvije trudnoće niti jedna nije popucala. I ja preporučam čarape za vene, štoviše, postoje čarape za vene za trudnice A možda nije loše porazgovarati s ginekologom o tome.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

cure čula sam da pomaže držati gore noge i više se odmarati . Ima i krema protiv pucanja kapilara na prirodnoj bazi od kestena... Predlažem da se masirate, radite kupke nogu i odmarate. Čak sam čula da kad žene u trudnoći dosta zamjeraju muževima da im pucaju kapilare (možda je bapska priča, a možda nije)

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj MAYA81 prvotno napisa
    Čak sam čula da kad žene u trudnoći dosta zamjeraju muževima da im pucaju kapilare (možda je bapska priča, a možda nije)

znači da ga siroče i za to okrivim?! Naravno da mu zamjeram. I njemu, i susjedima i rodbini..... svima! trudna sam i pucaju me hormoni

a sad ozbiljno, gdje mogu naći čarape za vene - u ljekarnama?

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

meni je nekoliko kapilara popucalo jos kad sam imala 16godina i aktivno se bavila sportom... sad sam 31+2 i noge su mi toliko teske da bih nekad najradije sred ulice sjela na pod :D danas sam slucajno navukla one carape za vene i mogu reci da mi noge nisu ni naotekle ni bolile...

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

a sad ozbiljno, gdje mogu naći čarape za vene - u ljekarnama?
    Da, ima ih u ljekarnama, a ako ti je usput, mozes svratiti i do ducana Rozi step u Gotovcevoj. Imaju vise modela po razumnih cijenama.

we&baby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure, u cem je fora u tim carapama?

eto nikad u zivotu ih nisam imala na sebi.ali nabavljam ih sad onda, da probam ( kako cu ljeti u njima??) a o kapilarama uopce necu, jer od lista do bedra imam paukovu mrezu kapilara i vena. ovo je sad 2. trudn. i noge si vise ni ne gledam...

nosit cu dimije do kraja zivota, valjda

i da:
    molim vas POSTOJI LI OVDJE TKO TKO JE KAPILARE RIJESAVAO LASERSKI. zanimaju me detalji svega toga, kako se to radi, kakav je postupak itd...

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

we&baby, imaš nešto ovdje pa pogledaj http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...kapilare+laser

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Molim vas za pomoc - meni su jako popucali kapilari na grudima, strasno svrbi, a ne smijem se pocesati jer su ujedno i jako bolni

Ima li neka dobra krema da se to smiri jer cu izluditi!!!!!!!

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

i ja sam skolna kapilarama...svjetloputa sam pa mi je koza onako malo kao prozirna.
    na nogama jos nije tako strano, ali na licu imam oko nosa i opcenito sam sklona crvenilima.

grozim se poroda, imam osjecaj da bi mi od tiskanja popucale kapilare na cijeloj faci :shock:

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Drage moje,

kapilari i vene su stvar genetike, ja kupujem venske čarape samostojeće u Rozi Stepu u Gotovčevoj (Kvatrić), prave medicinske i super su, lijeva potkojenica mi je i onako poplavila al bez njih ne želim ni zamišljat kako bi to izgledalo. S venama ratujem već 10 godina bez obzira an zdrav život i sport,moram operirat taj neki zalistak koje ne štima, desna noga mi je savršena niti jednog kapilara ni vene.

imate o ovoj temi i tu:
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=70610

di se mogu napravit razni zahvati i olakšat si.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •