Ja se ispod pazuha baš ne znojim ali zato noge i ruke....Ljeto mi je za poluditi, sama voda se slijeva, natikače budu skroz mokre a ruke vječito vlažne, ako sam negdje vani curi s njih. I prije sam se jako znojila a sad u trudnoći još i više
Ja se ispod pazuha baš ne znojim ali zato noge i ruke....Ljeto mi je za poluditi, sama voda se slijeva, natikače budu skroz mokre a ruke vječito vlažne, ako sam negdje vani curi s njih. I prije sam se jako znojila a sad u trudnoći još i više
ali cure moje meni je koma kad radim, a ispod pazuha na odjelcu fleke ko kod lučkog radnika..pa ne mogu...
i ja se pridružujem znojavcima
do prije par godina ljeti je moja garderoba bila samo bijelo i crno jer se najmanje vidi znoj ispod "miški"
u tim godinama znojenja jedino sam na moru bila bez znojenja i u crvenim i rozim majicama![]()
onda sam jedne godine sama od sebe prestala se znojiti.
e sad sam rodila i odmah se počela znojiti, strašno mi to smeta, koristim rexonu, niveu, jedino ne smrdi, ali meni smrdi i to što se isparava, taj miris... uh, a mislim da je to od živaca, jer se kod kuće ne znojim, sad sam suha, a kad krenem van, samo krene liti ispod ruku.....
strašno....
išla sam na kontrolu štitnjače i sve ok.
Ja ne mogu zamisliti život bez antiperspiranta. Ja se ne znojim puno, i ne smri baš previše moj znoj, ali se čuje što je normalno. Kad dignem ruku i osjetim svoj znoj, meni dođe loše jer odmah mislim da i okolo ljudima se čujem, iako kažem malo se znojim. Koristim po 3-4 puta na dan niveu u spreju, nakon par sati trebam ponoviti ili se znoj počinje osjetiti. Ja nikako nisam za to da bi koristila nešto da se prestanem znojiti, nego zbilja neki dobar preparat koji će neutralizirati znoj. Pa ne mogu zamisliti da netko ne koristi ništa ispod pazuha i da mu to ne smeta, i da ne osjeti znoj. Zna li netko kakav je kamen, ima li zbilja efekta kao što govore, da neutralizira skroz znojenje?
ja imam kolegicu na poslu koja to radi - barem 3-4x u radno vrijeme si šprica pazuhe rexonom ili niveom...rebeca prvotno napisa
a ja se gušim, jer me od tih sprejeva hvata napadaj gušenja... i nema razumijevanja za mene, jer se ona mora našpricati... a to što mene plinovi kojima se pune sprejevi guše... who cares?
![]()
Ja da tako imam kolegicu kojoj smeta, ja bi promijenila u roll-onmagriz prvotno napisa
![]()
Ne bih se baš upuštala u ispijanje većih količina čaja od kadulje, jer je toksičan.
Kada mi je liječnica svojevremeno savjetovala da grgljam kaduljinim čajem grlo, rekla mi je da ga nakon toga obavezno ispljunem!
nisam više sigurna, ali čini mi se da se pripravak za grgljanje drukčije priprema od čaja i da je u tome razlika zašto se ovaj ispljune. možda griješim..u svakom slučaju,ljenusina jedna, još nisam ispila ni šalicu čaja...