Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: stvari stvarno idu na bolje

mali ante

Početno stvari stvarno idu na bolje

uvatila me inspiracija i morala sam napisat ovi mail. jučer čitam u bebama o izviješću sa sastanka APA-e o važnosti dojenja i jedinom pravom izboru za naše bebe, pa jutros gledam dobro jutro hrvatska i opet o dojenju i akcijama riječkog rodilišta na tu temu. i stvarno stvari idu puno na bolje :D ; od mojih prija u zadnjih 5 godina od 13 beba samo 4 su dojile nakon 3. miseca, a samo jedna priko godinu dana , a sada u novoj turi od nas 7 samo je 1 odustala nakon prvog skoka
    svakako puno fala i rodama
    ,a bit će još i bolje!

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Je, i ja vec duze vrijeme nekako imam osjecaj da je sve bolje nego sto je prije bilo. Nemam tako svijetle primjere u svojoj okolini, ali ... I isto mislim da je Roda tu najzasluznija.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bas sam neki dan pomislila kako je steta sto nema statistike o broju dojenje djece, recimo rpije roda i sad
    mislim da je broj dojene djece drasticno narastao i da se duzina perioda dojenja jako produzila

blondie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Mi isključivo dojimo već 5 mjeseci samo i isključivo zahvaljujući rodama. Okolina me već 1000 puta pokušala pokolebati (čaj, voda, pa jel dobiva dosta na težini, sad je pak počelo sa nadohranom- kao već je prešla 4 mjeseca pa zakaj joj nedaš jabuke!!!) ali samo zahvaljujući vama rodama smo ustrajale u isključivom dojenju!
    Nakon Dobro jutro Hrvatska, koji prilog me oduševio, ostala sam poprilično razočarana i šokirana sa prilogom na Nova TV (24 sata) gdje je pedijatrica govorila o dojenju do godine dana djetetova života jer sve duže od toga nije zdravo :shock: :? :shock:
    Jel još netko gledao?

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj blondie prvotno napisa
    ...ostala sam poprilično razočarana i šokirana sa prilogom na Nova TV (24 sata) gdje je pedijatrica govorila o dojenju do godine dana djetetova života jer sve duže od toga nije zdravo :shock: :? :shock:
    Ma daaaaaaaaaaj :shock: :shock: :shock:
    Pa to je da se rasplačeš od muke

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sjedim ja neki dan sa svojim tatom i Martom u gradu i pita me tata: Jesi i ti tak moderna da dojiš vani?
    Eto kako Rode mijenjaju svijest građana o dojenju

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ma da, istina je, svuda se priča o dojenju i sve to, al kad dodješ u hr rodilište ( ja rodila prije mjesec dana) vidiš kako nikom nije stalo. pogotovo ne sestrama za bebe. i ako sama nisi educirana, samosvjesna i sve to i ako ti je prvo dijete, popustiš pred pritiskom. curama prvorotkama u sobi nitko nije pomogao i pitam se koliko ih danas jos doji..

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mene baš zanima kako će biti kod nas u društvu sa drugom rundom klinaca.
    Za sada svi imaju po jedno dijete (nas 6) i samo su 3 cure dojile više od 6 mjeseci, ali nijedna isključivo (bez vode i čajeva), a nijedna nije čak ni do godine dana.
    Druga runda slijedi, nadam se sa puuuno boljom statistikom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •