evo, mi smo napokon odlučili skinuti noćnu pelenu i ja naprosto ne znam kako!! dakle, navečer ju stavim na nonu prije spavanaj u 9h, popiški se, kad ja idem spavat opet ju stavim i ona se opet popiški, nekih 11,12 sati. i do jutra ili se popiški ili ne. ako ju ne budim kad ja idem spavat gotovo redovno se popiški!!
ono što me zanima je njihova svijest o tome! moja anja nema blage veze da joj se piški, da se popiškila, da je mokra, ona spava ko klada! kada će ona skontati u snu da joj se piški, pa će ili trpiti ili se probuditi i zvati me da ju stavim na nonu?! kada? ja mislim da bi ona ovako se mogla zapišavati do 25 godine jer uopće nije svjesna?!
po danu nema frke, ne upiški se nikad! ali noću...
neke moje prijateljice nemaju frke s tim, dijete ili trpi ili se budi, moja anja ništ!evo to traje već 7 dana!i dokle tako?ako ju budim po noći, totalno mi je to glupo, zašto da se navikava piškiti po noći! nek tzri...ne znam...
kako ste vi to riješile?
molim admina da me ne zaključa i ne traži mi sličnu temu, znam da ih ima sigurno, ali hitno mi treba neko rješenje...