-
oscilacije mlijeka
Moj Jakov ima 2 mj. Kad se rodio imao je 3250 g, prvi mj. 4450 g, a drugi 5300 g. Znam da je to dobra kilaža, međutim ja kao da imam neke faze sa mlijekom jer mi se događa da 3 dana imam puno mlijeka i brzo izlazi pa se on brzo najede i jedva uspije sve progutati, a onda slijedi period sa manje mlijeka koji isto traje nekoliko dana. Kad ima mlijeka on nakon podoja odspava 3-4 sata do idućeg podoja,pa znam da nije neka maza, a kad nema onda ga stalno držim na prsima jer traži i znam da to potiče stvaranje mlijeka, ali se ja iscrpim jer ga stalno ili nosam ili dojim i tako cijeli dan, nekad i po noći, dođe mi da odustanem, nemožemo ni u šetnju.
I tako se periodi izmjenjuju cijelo vrijeme, od rođenja i svaki tjedan isto.
Brine me to što je Jakov budan,kenjkav i neraspoložen gotovo cijeli dan kad imam manje mlijeka i bojim se da nije gladan.
Kad imam mlijeka imam ga stvarno puno i onda sam i ja zadovoljna i odmorna. Zašto imam takve oscilacije sa mlijekom? Kako mogu to izbalansirati? :? :?
Još pored svega plače kad ima vjetrove, a u periodu kad ga stavljam češće na prsa puno bljuca, a dugo mu treba i da podrigne.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma