Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: prestali smo sisati, posljedice za mene i bebu?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno prestali smo sisati, posljedice za mene i bebu?

Ovako, ne sisa vec 3 dana nimalo. Spontano i bezbolno smo se razdvojile (iako uz dugotrajne pripreme za to) i sto se toga tice sve je u najboljem redu. Beba ima 16,5mj a ja sam trudna 25tj (pa sam zato djelomice i prestala sa sisanjem kad je beba bila spremna). Da je bas htjela, dojila bih i tandem ali mi je ovako lakse.

1.Pitanje: otkad ne dojim, beba ima jaako tvrdu stolicu - je li to razlog? (moze i pomoc sto pomaze? )

2. da li ja trebam nesto poduzeti da nemam opasnosti od mastitisa ( jer je na kraju jako malo sisala i onda posve prestala,dakle vrlo postepeno)? :? I ja se dobro osjecam (osim sto sam nocas tulila jer moja beba ne sisa vise.... )

3.povremeno jos od kad je sisala znam imati sitne bijele tockice na bradavicama ali mislim da beba nema soor i ja vise nemam nikakvih drugih simptoma osim toga (bol i probadanje pri sisanju je bilo povremeno i to sam pripisala trudnoci jer na kraju vise nije bilo boli pri sisanju) Da li to je soor ili da to zanemarim? Nije mi problem ali ne bih htjela imati soor kad se rodi 2. beba.

Eto,nadrobih svasta ali meni je to sve povezano u istoj temi.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

1. pomaze vise vode, kao i kod odraslih
    2. ako nemas mastitis, ne poduzimaj nista, a ako ga dobijes, znas gdje smo
    3. na kraju te uopce nije bolilo? onda je vjerojatno zbog trudnoce. jedino te bijele tockice, nisam sigurna sto bi to moglo biti. imas to jos?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

te bijele tockice, nisam sigurna sto bi to moglo biti. imas to jos?

Imam ih jos, nije nista sad strasno upadljivo ali ih nisam prije imala a nemam nikakvih drugih simptoma.
    A inace mi dijete jos ima problema sa tvrdom stolicom i ne pomazu nui kompoti ode voca i suhih sljiva, krem juhe od puno povrca( sve domace),puno tekucine pije i to se trudim da pije taj sok od voca sto sam sama radila( u biti kompot). Danas cu joj skuhati kompot od samih suhih sljiva pa da vidimo.
    Oko mene me ekipa nagovara na cepice a ja jos necu jer se trudim da joj prirodno proradi. Jel bi trebala ipak dati cepic? Ovo traje sad oko 6 dana i ima stolicu (tj. tu i tamo koju kuglicu izbaci)

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

cemu cepici ako djete ima stolicu samo sto vise tekucine

a pomaze i sljive breskve marelice

pa sad u kakvom obliku hoces kompot friske kasice

tako ja svojoj dajem kad ne kaka ili ima tvrdu stolicu to ju razmeksa da je zna biti posvuda

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •