-
Bris uretre
Evo s obziorm da mi je Marči zatvorila topic Suprugova mikrobio. analiza ejakulata-brisevi_molim pomoć, ne znam zašto je prebačen pod azoostatiku :? , samo da vam javim da je MM obavio bris uretre i rekao da nije tako strašno, više neugodno al kako kratko traje, izdrži se.
Možda je imao sreću i nekog dr. "meke ruke" al meni se čini da je njemu to bio piece of cake, a možda samo glumi muškarčinu preda mnom
-
MM je radio bris urete puno puta i isto bi mi svaki put rekao da nije ništa ni neugodno ni bolno. Valjda je to kako kome i valjda ovisi tko radi i kako to radi
-
-
-
Slažem se superman, ne d'o Bog da oni moraju proći jedan stimulirani postupak MPO-a.
-
-
Lili, sori nisam vidjela ako si već objavila, kakvi su mu nalazi bakteriološkog?
I jeset li poinovili spermiogram? Mi idemo sutra, tri tjedna konzumiranja čaja
-
ej barbi, nalazi brisa će nam biti tek idući tjedan, a spermiogram od ludnice nismo stigli ponovit, sestra mi se udavala pa bila ludnica, vjerojatno ćemo spermiogram obavit idući tjedan jer za blagdane idemo u Budimpeštu.
E a gdje ćete vi raditi spermiogram? živcira me čekanje na VV mjesec dana a prema Petrovoj sam nepovjerljiva nakon neugodnog iskustva. Tamo su mu radili analizu spermića nakon skoro 2h i naravno dasu m u nalazi bili puno gori od stvarnih i to nas je samo izbediralo.
Gdje ćete vi ići? zašto ne postoji neki privatni lab za to? :?
imaš veliki pozdrav od mene
-
lili, mi smo radili i spermiogram i briseve u petrovoj, tako je dr tražio.
od istog uzorka su uzeli dio za bakteriološki, a ostatak analizirali za spermiogram.
i rezultat je - poboljšanje, s 8 mil na 21mil :D :D , doduše još uvijek ostaje astheno i terato, ali nadam se da će se i to popraviti
-
Bravo Barbi, super, mi ćemo vjerojatno idući tjedan napravit spermiogram. a što vam piše pod ejaculation period ili tako nešto, nakon koliko vremena su vam analizirali spermiogram?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma