Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Bris uretre

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Bris uretre

Evo s obziorm da mi je Marči zatvorila topic Suprugova mikrobio. analiza ejakulata-brisevi_molim pomoć, ne znam zašto je prebačen pod azoostatiku :? , samo da vam javim da je MM obavio bris uretre i rekao da nije tako strašno, više neugodno al kako kratko traje, izdrži se.
    Možda je imao sreću i nekog dr. "meke ruke" al meni se čini da je njemu to bio piece of cake, a možda samo glumi muškarčinu preda mnom

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

MM je radio bris urete puno puta i isto bi mi svaki put rekao da nije ništa ni neugodno ni bolno. Valjda je to kako kome i valjda ovisi tko radi i kako to radi

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

moj je nakon brisa uretre izašao s higijenskog ko pokisla kokoš.
    kaže da mu se "malac" pretvorio u žir
    a još gori je izašao od urologa i pregleda prostate.

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mm. se užasava brisa uretre kaže da je jako neugodan feeling. na žalost, ima kroničnu upalu prostate pa mora često ići.
    nedavno je bio na ultrazvuku prostate, pa se ubediro, a sad mu sljedi urocistoskopija :shock: , evo ga, sav je van sebe....
    također se užasava igala, vađenja krvi....ma mislim ja da je muška tolerancija na bol stvarno puno niža od naše

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Slažem se superman, ne d'o Bog da oni moraju proći jedan stimulirani postupak MPO-a.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

barbi26 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Lili, sori nisam vidjela ako si već objavila, kakvi su mu nalazi bakteriološkog?

I jeset li poinovili spermiogram? Mi idemo sutra, tri tjedna konzumiranja čaja

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ej barbi, nalazi brisa će nam biti tek idući tjedan, a spermiogram od ludnice nismo stigli ponovit, sestra mi se udavala pa bila ludnica, vjerojatno ćemo spermiogram obavit idući tjedan jer za blagdane idemo u Budimpeštu.
    E a gdje ćete vi raditi spermiogram? živcira me čekanje na VV mjesec dana a prema Petrovoj sam nepovjerljiva nakon neugodnog iskustva. Tamo su mu radili analizu spermića nakon skoro 2h i naravno dasu m u nalazi bili puno gori od stvarnih i to nas je samo izbediralo.
    Gdje ćete vi ići? zašto ne postoji neki privatni lab za to? :?
    imaš veliki pozdrav od mene

barbi26 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

lili, mi smo radili i spermiogram i briseve u petrovoj, tako je dr tražio.
    od istog uzorka su uzeli dio za bakteriološki, a ostatak analizirali za spermiogram.

i rezultat je - poboljšanje, s 8 mil na 21mil :D :D , doduše još uvijek ostaje astheno i terato, ali nadam se da će se i to popraviti

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bravo Barbi, super, mi ćemo vjerojatno idući tjedan napravit spermiogram. a što vam piše pod ejaculation period ili tako nešto, nakon koliko vremena su vam analizirali spermiogram?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •