Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: od kad vam se sami kupaju u kadi?

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno od kad vam se sami kupaju u kadi?

moja Šefica je oduvik bila dosta samostalno dite pa joj je sukladno tome vrlo rano počela smetat moja blizina dok se kupa. sjećam se da sam je s 1,6 miseci prvi put ostavila da se "sama" kupa u kadici dok sam ja sidila na wc-u iza zavjese od kade.
    nakon nekog vrimena preselila sam se čamit čekajući iza vrata uz konstatntno zazivanje njenog imena (pošto ona uvik melje čim bi se ušutila ja bi je zovnila da se milozvučno oglasi).
    sa nekih 1,9 miseci sam je već ostavljala u kadici i ja obavljala što imam po kući, naravno opet osluškujući zbivanja u banju.
    danas nema šanse da ja ostanem minutu u banju nakon šta ona uđe u svoju kadicu.

kad ste vi (i jeste li uopće) počeli ostavljat dicu samu u kadi bez vašeg konstantnog nadzora?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zara baš traži društvo i ne želi nipošto biti sama.
    najčešće se kupa zajedno s margitom, a onda eventualno ostane sama u kadi neko vrijeme dok ja obučem margitu (u sobi koja je odmah do kupaone). no cijelo to vrijeme ju slušam, i ona zna da stalno mora nešto pjevati ili pričati kako bih ja znala da je sve u redu. ako utihne, odmah se derem "jel sve ok????"
    dakle, tako negdje od navršene 4. godine ju pustim malo samu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

još samo da naglasim da se zara i margita kupaju u velikoj pravoj kadi.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nikad nisu posve sami
    ja imam spigl na kupaonskim vratima
    pa kad su otvorena ljepo vidim njih dva u kadi dok ja sjedim za kompom

i ne znam zakaj... imam dojam da mi je kupaona 50 puta opasnija od npr. mreznice

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja starija kćer ima 4 godine i kupa se sama, ali uz nadzor. to konkretno znači da ja stalno virkam unutra i da ju non stop osluškujem. to smo počeli prakticirati unazad mjesec, dva i jako sam na oprezu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imam dojam da mi je kupaona 50 puta opasnija od npr. mreznice
    i ja
    jer nije stvar (samo) u utapljanju, sve je u kupaoni ili tvrdo ili oštro, ma ako se malo popikne, može se totalno razbiti, pasti u nesvijest, ma svašta :/

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    imam dojam da mi je kupaona 50 puta opasnija od npr. mreznice
    i ja
    jer nije stvar (samo) u utapljanju, sve je u kupaoni ili tvrdo ili oštro, ma ako se malo popikne, može se totalno razbiti, pasti u nesvijest, ma svašta :/
    kod mene je sve zaobljeno i nekako me stvarno nije strah. pogotovo šta ona nikad do sad nije izašla iz svoje kadice (njenu kadicu stavim u veliku kadu) i tako se kupa. njoj je najvažnije da ima pribor za "kuhanje" pjene u kadici.
    a kad je 5. put zovne odgovori mi: šta me više zoveš, dosadna si, vidiš da se kupam :shock:

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa i kod mene su rubovi zaobljeni, mislila sam recimo na pipe (jesu zaobljene, ali strše i dugačke su). a kada, lavabo, wc školjka, ma skoro svi elementi, pločice - sve je to tvrdo. jedino ako nemaš drvenu kupaonu (ako imaš, ljubomorna sam jer to mi je san snova 8) )
    što se tiče male kadice u velikoj, to mi je još problematičnije jer znam da bi zara izlazila i ulazila u nju - idealna situaciju za pad po sliskom i udarac glavom u kadu ili pipu :/

rečenicu "nikad do sad nije" i zakleto vjerovanje "moje dijete to ne bi nikad" sam nedavno u potpunosti odbacila (kad sam ju našla kako sjedi na otvorenom prozoru na 4. katu. a dala bih ruku u vatru da ona to nikad nikad nikad ne bi napravila)

ne znam, nisam neka paničarka, ali kupaona mi je najstravičnije mjesto otkad imam djecu

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

marko isto voli da sam ja kryj njega pa ja tako napunim kadu uzmem stolicu i knjigu dignem noge na kadu i uzivam u citanju dok se on kraj mene kupa 8)
    dva puta mi se pred ocima na dohvat ruke skoro utopio na plazi u vodi nista dubljoj od one u kadi. za mene dijete i voda nakon te traume

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa
    moja starija kćer ima 4 godine i kupa se sama, ali uz nadzor. to konkretno znači da ja stalno virkam unutra i da ju non stop osluškujem. to smo počeli prakticirati unazad mjesec, dva i jako sam na oprezu.
    Ovako i ja samo što je Janko nešto mlađi.
    I najviše voli biti sam. Čak i kada kaka, ode sam na wc, zove me tek kada je gotov da mu brišem guzu.

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Leon se samostalno kupa već više od 6 mjeseci (dakle sa navršenih 3.g) s time da su vrata uvijek širom otvorena a on uvijek iz petnih žila pa znam da je sve ok. Uz to ga redovito obilazimo svakih 5 minuta, inače bi mi se kupaona pretvorila u bazen

Svega jedanput se desilo da se poskliznuo, nagutao se vode, smočio cijelu glavu (što mi se čini da je bio naaaaajveći problem), malkoc uplašio ali me za 1/2 minute tjerao van iz kupaone

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa
    moja starija kćer ima 4 godine i kupa se sama, ali uz nadzor. to konkretno znači da ja stalno virkam unutra i da ju non stop osluškujem.
    Potpisujem Rozu, sa razlikom da se mi umjesto kupanja tusiramo, odnosno - ona se tusira, uz moj nadzor. Pricamo, pomognem joj samponirati kosu, i tako to.
    Ona voli biti samostalna, tusiranje joj to omogucuje, a ja se ipak osjecam sigurnije kad sam (ili MM) s njom u kupaoni.

Kao i Lutonjica, mislim da je kada, pa i tus-kada (unatoc 'hrapavosti' same kade) ipak sklisko mjesto, mogla bi se poskliznuti, ili lupiti glavicom o spinu kad se saginje nasapunati se pa se pritom ustaje i sl.

Zbog toga se osjecam sigurnija biti u njenoj blizini.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

O. se kupa dva puta mjesečno, a svaku večer se tušira.
    Kad se kupa, pod nadzorom je pri ulasku i izlasku iz kade, ali dok se igra u kadi (kupa bebe i gumene životinje, pere male ručnike...), sama je.
    Ne bojimo se jer ona tako glasno priča i pjeva da bi alarm bio iste sekunde kada bi zašutjela.
    Nismo dalje od cca 7-8 metara od nje, a ona zna da ne smije ustajati dok nas ne pozove.
    Dakle, sjedi i igra se sama.

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

T se kupa u velikoj kadi i znamo je ostaviti bez nadzora kad se zaigra pa je glasna i čujemo je u cijeloj kući.
    Al pošto sam ja paničar to je najdulje na dve-tri minute, a već onda škicam kroz vrata da ju vidim.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Andrej se u velikoj kadi kupa od 9 mjeseci, ali još uvijek je pod obaveznim nadzorom. Njega to i ne smeta, kupanje mu je zabava za koju mu treba i publika, dosad nije tražio da izlazimo (za razliku od npr. wc-a gdje želi biti sam).
    A ja ga i ne želim ostavljati samog u kupaoni, jer je to fakat opasno (u prvom redu klizavo!) mjesto.
    E da, sam ulazi u kadu, ali ja ga obavezno vadim iz nje. Nema šanse da onako mokar i razularen izađe čitav iz kade...

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mi imamo ugaonu tuš kadu. Dok smo imali običnu kadu kupali su se zajedno ali su bili mali pa je neki svaki čas ustajao da nešto dohvati iza brata (odpluta čašica ili patkica) tako da sam stajala pored njih bez prestanka. Od decembra imamo ovu manju kadu i kupaju s epojedinačno. Dok se jedan kupa drugi gleda crtić i večera. Obično ih pustim da se malo brčkaju i tad najčešće nisam u kupatilu (ordiniram između njih dvojice ili perem suđe) ali ih, kao i ostale mame, stalno nešto zivkam i zapitkujem. Ili sedim na školjci i razgovaramo. Onda preuzimam kormilo, istrljam i operem kosu, isperem i oblačim tu u kupatilu, sušimo kosu. Jedino nokte sečemo u boravku.

Dakle, puštam ih da se brčkaju ali kupanje ipak obavljam ja. Oni su prezauzeti pretakanjem

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Kad se kupa, pod nadzorom je pri ulasku i izlasku iz kade, ali dok se igra u kadi (kupa bebe i gumene životinje, pere male ručnike...), sama je.
    Ne bojimo se jer ona tako glasno priča i pjeva da bi alarm bio iste sekunde kada bi zašutjela.
    Nismo dalje od cca 7-8 metara od nje, a ona zna da ne smije ustajati dok nas ne pozove.
    potpis. i naša melje bez prestanka. samo što se naša češće kupa.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam mislila da se ja jako bojim,u vezi svega.
    No po ovome izgleda da se varam. :/

Laura se pocela kupat sama u velikoj kadi s 2 godine,nesto malo prije.
    Kada nam je velika,bez ostrih rubova.
    Naravno da non stop provirujem kroz pritvorena vrata i gledam sta radi.
    Ima hrpu igracaka,sjedi i igra se s njima.
    Uz to prica i pjeva,pa i po tome znam da je sve ok.
    Zna da ne smije ustajat u kadi.

Eto,tako je kod nas. Do sad se nista nije desilo,nadam se da ni nece.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ni ne sjecam se kad se sama pocela kupat, valjda oko godine i pol, dvije... ali jasno se sjecam da mi je kad je imala 3 god rekla da je nesmin gledat golu, da izadjem :/ to mi je bilo nepojmivo, pa tek su joj tri!! poslije je postala malo blaza pa posto sam je rodila ipak je mogu gledat....
    a maleni, neman pojma, kad bude spreman, sad mu je 15mj i lipo se snalazi u kadi ali jos sam mu na dohvat ruke

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Nuki je 3 g i 3 mj
    samostalno se odrzava na vodi bez pomagala, zna dobro zaroniti i izroniti

kada je tus kada, ali duboka 50cm
    nikada nije sama u kupaonici, nece ni biti recimo do skole, niti mislim da joj samostalnos ovisi o ovome, po meni vaznome, sigurnosnom pitanju

previse se bojim potresa mozda (bum glavom u rub kade, ili 'sjedalicu' koju kada ima ili u plocice), a pogotovo proklizavanja i trganja nogu, iscasenja kojekakvih (i zbog njezine vec trgane noge i zbog kuka)

ne mogu se pouzdati u onu 'ne bi to ona nikada...'
    ni ne zelim

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nema šanse. ima skoro 4,5 i tek od prije par mjeseci ga pustim samog na pola minute dok nešto dohvatim

dobro je što ni ne voli biti sam jer nema s kim laja-laja

a ovo "ne diže se u kadi, zna da ne smije, nije nikad" i slično nažlost...dovoljno je samo jednom da se desi s.anje

Ian je pametan i razuman , ali isto tako je "veliki" i kako je počeo sam ulaziti u kadu tako bi mogao i sam poželiti izaći ili nešto dohvatiti, a slomljena noga nam ne treba. ili nedobog nešto gore

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kupa se sam iako se ne sjećam od kada točno. Otprilike pola godine. Prije toga sam dugo sjedila na wc dasci pored kade.
    Čujem ga dok se kupa jer obično priča ili pjevuši a čim zašuti ga zovnem i pitam je li sve ok. I pored toga se svakih par minuta navirim u kupaonu da provjerim situaciju.
    U kadi sjedi, ne diže se sam a ako nešto treba zove da mu dodamo.
    Sve opasne stvari smo maknuli van dohvata (fen, britvice i sl.).

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moj se odavno kupa sam, često ga provjeravam.

Citiraj Brunda prvotno napisa
    U kadi sjedi, ne diže se sam a ako nešto treba zove da mu dodamo.
    Sve opasne stvari smo maknuli van dohvata (fen, britvice i sl.).
    I ja sam maknla britvicu nakon što se pokušao brijati i naravno vidjela sam nakon

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mojem je kupanje tj. brćkanje ritual i nekad kad se žurim da ga tušnem, jedva ga ubjedim da mi ne prvi scene!

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ninochka prvotno napisa
    Ian je pametan i razuman , ali isto tako je "veliki" i kako je počeo sam ulaziti u kadu tako bi mogao i sam poželiti izaći ili nešto dohvatiti, a slomljena noga nam ne treba. ili nedobog nešto gore
    moja je po ovom pitanju živa linguza. neće ti ta sama ući u kadu. ja je moram stavit u kadicu.
    nju uopće ne zanima izlaženje iz kadice. samo neka se može brčkat dok se ne smežura (a vađenje iz kadice je živi šou jer bi ona uvik još samo 2 minute )

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ne kupa se sam,
    ostane sam u kupaoni koliko meni treba do sobe po ručnik, a to je manje od minute,
    ali on ionako voli imati društvo

Rhea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

M se kupa sam od svoje 3. godine. Sjedi i zna da se ne smije dizati sam.
    Inače priča sto na sat, taj ne uzima stanku, tako da po tome znam da je sve ok. Ako slučajno zašuti, trčim tamo. A i ovako svako malo zavirim.
    Sve opasne stvari su uklonjene, dovoljne su mu njegove loptice i čašice iz kojih prelijeva vodu, pa svaka druga čaša, tj. voda iz nje završi na podu

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Od kad je F. navršio godinu dana više ga ne kupam nego samo tuširam. Tako da sada kad ima 5 i pol samostalno sve opere što treba a ja mu samo namjestim vodu i pomognem mu ući i izaći iz kade.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

zara baš traži društvo i ne želi nipošto biti sama.
    najčešće se kupa zajedno s margitom, a onda eventualno ostane sama u kadi neko vrijeme dok ja obučem margitu (u sobi koja je odmah do kupaone). no cijelo to vrijeme ju slušam, i ona zna da stalno mora nešto pjevati ili pričati kako bih ja znala da je sve u redu. ako utihne, odmah se derem "jel sve ok????"
    dakle, tako negdje od navršene 4. godine ju pustim malo samu.
    Kod nas identično. Samo što on još nema 4.
    Ali nisam uopće opuštena dok je ona u kadi. Zato se valjda stalno dovikujemo i jedva čekam da je izvadim.

I slžem se s onom tvrdnjom da "moje dijete nikad...." - ne vrijedi, nikad ne možeš 100 % znati.

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mislim da neće još duuugo, duuuugo....meni je kupaona isto jezivo mjesto za ostavit dijete samo. I smatram da djetetovo ponašanje nesmijem predviđati, radije ju imam na oku.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

još uvijek pod nadzorom. nedaj bože da mi se pokuša sam dignuti pa sklizne. Što je sigurno, sigurno je.

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ni J. se još ne kupa sam u kadu i ne mislim ga još ostaviti. Iako je Jakov dosta poslušan i igra se u kadi isto me strah ostavljati ga ,jer što su već prije napisale, nikada ne znaš što njima može pasti na pamet.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

B se sam kupa od treće... uvjeti su bili - moraš sjediti u kadi i ja stavljam šampon... (sjedenje da padne, šampon da ne kupim pjenu do isprid kuće)... dok se on okupa ja počupam obrve....

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Isto, osim što moji ne vole tuširanje, samo kadu. M. je počeo ostajati sam u kadi, s neke 4 godine. Ja ih operem, a onda se ostanu još malo poigrati sami u kadi. I to je još uvijek tako, iako uskoro i B. izlazi iz skupine 3-6.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

još samo da naglasim da se zara i margita kupaju u velikoj pravoj kadi.
    također...od kad je Roko imao godinu i po .To im je vrhunac dana.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

marko se kupa uz nadzor, kupaona je potencionalno opasno mjesto.
    ja za to vrijeme oribam lavabo i složim stvari po kupaoni.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ovako i ja. To mi je valjda jedino vrijeme kad uspijem sredit kupaonu.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Sa dosta vas se slažem, moja ima 3,5 godina i nije dosad bila sama, prvo iz razloga da se nešto ne dogodi, a i ona ne želi sama se kupati, voli se sama skinuti i onada mi moramo gledati kako ona golom guzom pleše, jako je zaigrano dijete pa se desi da bi zaplesala i pod tušem, a onda je klizavo, dobro stavila sam ja dolje zaštitu od klizanja ali opet. Dok mogu ja ću je tuširati, jer će ionako brzo odrasti a onda će ionako zaključavati vrata.Pa dok je mala nije ništa problem.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

nikad nikad nikad sam u kupaoni....kupa se i igra, a ja sam u kupaoni i radim nesto sto mogu-ves, pranje,skidanje sminke.....jako opasno mjesto da bude sam.-...a ako moram po telefon ili do kuhinje ili na 10 sek ...onda stalno pricam s njim i jurim ko sumanuta nazad...mioslim da nije dobro ostaviti ih same do neke odrasle dobi kada mogu shvatiti opasnost....koliko clanaka o utapljanju trogodisnjaka...strasno

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ne znam točno od kad je samostalno u kadi, ali čini mi se negdje od oko 2 godine........uglavnom sad ga uredno ostavim samog u kadi jer roni i pliva i baca se i čitava je kupaonica mokra, tako da je to jedini način da ne moram hodat po kući u kabanici
    jest da traži pažnju i hoće da sjedim s njim u kupaonici jer mi "kuha kolače" , ali zapravo kad malo bolje razmislim to je zapravo jedino doba dana kad imam malo mira jer ga ostavim po sat vremena da se brčka

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

naravno da je pod nadzorom, nikad ga ne bih ostavila samog-samog, ali izađem iz kupaonice, ostavim otvorena vrata, dok se god čuju normalni zvukovi nisam opsjednuta, ali čim čujem ili ne čujem nešto normalno, dežurni trči gledat

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    jest da traži pažnju i hoće da sjedim s njim u kupaonici jer mi "kuha kolače" , ali zapravo kad malo bolje razmislim to je zapravo jedino doba dana kad imam malo mira jer ga ostavim po sat vremena da se brčka
    i moja "kuha" sve i svašta u kadici
    a i meni je to jedino vrime kad ne mamače non stop. tad je dovoljna sama sebi. ja sam joj suvišna u igri dok se kupa. i mene uopće nije strah njenog samostalnog kupanja.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moj A se već nekih dva mjeseca kupa bez našeg prisutstva, no skroz ga osluškujem i virkam, stojim iza vrata prvih dana i grizem nokte...zna da ništa osim svojih igračaka ne smije dirati niti se ustajati, jednom pri izlasku pljusnuo i gadno se razbio dok sam ja bila u kupaoni, na sek sam se okrenula dohvatit ručnik i eto gluposti i jednom je sve naše šampone istreso u vodu.Odredili smo pravila šta se smij i sta ne smije u protivnom se uopće neće kupat i odonda je bar u kupaonici

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

... i mi smo danas "kuhali" na večernjem kupanju PUNU BOČICU DJEČJEG ŠAMPONA (tip malina) ZA KUPANJE!!

Sada više nema niti kapljice ("pa kupiti ćemo mama novi, kaj ne?)
    Usto, bio tako sretan što mu je voda prekrašne roza boje.
    A taj moj živčani slom.... ma nije za prepričavanje

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    marko se kupa uz nadzor, kupaona je potencionalno opasno mjesto.
    Isto tako. Pospremim kupaonu, poslozim rucnike, izvadim/stavim ves u masinu...drzim masku na licu, cupam obrve, manikiram nokte...

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

D se odavna kupa sam u velikoj kadi, ali nikad, baš nikad ga ne ostavljamo samoga. Dogodi se tu i tamo da zaboravimo ručnik pa tih 30 sekundi ostane sam u kupaonici, ali dulje od toga ne. Previše se bojim. S njim se da dogovoriti i ako mu se kaže da nešto ne radi ili da prije zove, tako će i napraviti, ali svejedno mi se ne sviđa ideja da bude sam u kupaonici. Jedan od nas, obično tata, sjedi pored njega i čeka da mladi gospodin završi što već ima za obaviti. To im je ujedno i vrijeme za "male muške razgovore".
    Nema baš neke logike, ali povremeno mu dopustim da sam izađe na balkon, premda me i tada strah i stalno ga dozivam, ali za razliku od kupaonice, imam izravan pogled na njega. Ja sam, očigledno, veliki paničar.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

On se tusira sam (nemamo tus kabinu nego kadu).

Prije sam uvijek bila u kupaoni, nesto vec radila ili se dosadjivala - a sve iz straha "sto ako padne".

A onda sam shvatila da ako se posklizne i padne da to moze uvijek - da to nije usko vezano uz njegovu starost (jer se to i meni znalo desiti , u konacnici moci ce se poskliznuti i pasti i kad bude bio i 18 god, i da ga ja necu uhvatiti i ak stojim i pored kade i gledam ga.

Kad sam si to poslozila, otad sam u stanju otici u drugu sobu po stvari dok se tusira, ili stojati na vratima kuhinje i pricati s MM-om (da istovremeno mogu cuti i limu), ili skuhati krem juhu dok se tusira 8)

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Uglavnom sam pored njega jer mi tada puno toga ispriča i igramo se s brodićima i špricamo, pretačemo, a ako je sam ostaje samo kratno par minuta ili ga svaki čas kontroliram. I isto zna da ne smije sam izlaziti iz kade i ako nešto treba odmah zove.

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Uglavnom se kupaju zajedno, pa sam zbog maleckog u blizini. Ne visim im nad glavom, nego uglavnom sređujem veš ili čistim, za svaki slučaj. Ponekad i izađem da nešto dohvatim, ali nikad predugo. Još su mi mali.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja moju N. nikad ne ostavljam samu u kadi.Uvijek smo ili ja ili MM s njom.Kupa se u velikoj kadi od god.dana i imamo podlogu u kadi ali svejedno ju ne namjeravam još par godina ostavljati bez nadzora.Kupa se sama,osim što joj ja perem kosu i isperem ju.Previše se nesreća događa,svašta ima u vijestima i novinama tako da me previše strah,a i MM.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •