Sirena, nemoj biti prestroga prema sebi,pukao ti je film i sto sad. Naravno da svi mi zelimo biti sto bolji pred djetetom, ali ne mozes ga izolirati od zivota, tu i tamo ce morati vidjeti vasu svadju, pa i urlanje. Nemoj si prebacivati.

Vidi sto ti je diglo zivac i kako bi to mogla sljedeci put preduhitriti.
Pretpostavljam da si cekala predugo, bila premorena i da ti je M nesuradnja bila kap koja je prelila casu. Trazi pomoc ranije-prije nego pocnes pucati, pripremi se da nece htjeti i da ces ga (sto smirenije) morati tjerati. Ovo je totalno iz iskustva-meni je nedavno MM prilikom jednog takvog budjenja rekao da me mrzi-ja se okrenula na drugu stranu i zaspala. Naravno da je on bio sasvim druge volje kad se razbudio (legao pred zoru i nije mu bilo lako, ali sto cu mu ja). Ja jesam navecer insistirala da mi se isprica-jer je to fakat bilo odurno i neprimjereno- ali sam odlucila da te rasprave prebacim nakon F. uspavljivanja. Znali smo ostati i do pol dva dok ne rascistimo i ne pomirimo se, ali bolje i to, nego pred F. Naravno da ne ide uvijek, kad se posvadjamo pred F., posvadjamo se, ljudi smo. Ja za drugi put pokusam vidjeti sto je moj dio price i sto ja mogu drugacije, pa probam tako.