(Post se odnosi na sirenin post od 27.01.2006, 9:22 kojeg mi forum ne zeli quote-ati.)
Sirena, prvi preduvjet za promjenu je da osjecas da ti treba promjena. To si, koliko vidim, ispunila.
Zatim, nije lose znati sto zelis mijenjati pa se onda koncentriras na to sto ti najvise treba (iako se cesto onda otvore neka sasvim druga podrucja kojih mozda nisi bila ni svjesna). ZAtim ti slijedi metoda - tu imas neke preporuke, sigurno ti frendovi, kolege, bilo tko moze tu isto nesto reci pa ti vidi sto ti najvise odgovara (meni je recimo AT bio jako zgodan, jer nema puno "alternativnih" i/ili religioznih konotacija sto mene smeta obzirom na moj "background" i ajmo reci nekakvu svjetovnu orijentaciju ... a recimo neke spiritualne metode ili npr. trbusni plesmi bas nisu ulazili u obzir.).
A kad prepoznas tako neki obrazac iz roditeljske kuhinje - razmisli sto bi ti u stvari zeljela napraviti. Nemoj ici utabanom stazom uigranih uloga (tu bi ti sigurno pomogla ona knjiga "Koju igru igras"!) nego se malo zapitaj sto bi u stvari TI zeljela napraviti i "odigrati".

mi bas nisu ulazili u obzir.).
Odgovori s citatom