Znate po mojim postovima da sam razdvojena od mog supruga oko 3 mjeseca. U međuvremenu sam učvstila svoje mišljenje da ga jednostavno ne volim. Mislim da sam prelomila to u sebi da mi jednostavno nemamo zajedničku budućnost. Trebalo je to izreći naglas. Međutim, otkrivam da sam radi sve te situacije ranjiva, da me sve jako povrijedi, od toga što mi kažu roditelji, prijatelji...i u svemu tome uspjela mi se svidjeti jedna osoba koja je također u procesu razvoda...e sada...inače sam u životu impulzivna, ima nešto i u tome da treba znati prepoznati kada je nešto dobro i iskoristiti trenutak, a s druge strane oboje znamo da ne treba žuriti jer se možemo samo povrijediti...ali jedno ljudi misle i u teoriji znaju kako treba biti, a u životu se događa nešto sasvim drugo...
Kako sebe natjerati da stanem na loptu, da ne srljam, jer vidim da sam sama sebi najveći neprijatelj?! Zašto se iscrpljujem na novim poznanstvima kao nikad u životu, a to mi sada najmanje treba...kako mogu biti toliko samodestruktivna? Što mi se to događa?Zašto sada očekujem da mi se netko svidi i da to uspije iz prve, evo odmah? Kako se mogu zanositi tako?Uvijek sam bila brza voda, ali mislim da je vrijeme da stanem...zašto se naprosto ne mogu fokusirati na svoj život, dijete i polako ići dalje???Užasno sam ljuta na sebe, užasno...to vodi u plač, nesanicu... čemu??? :?