opet ja skacem pred rudo. naime, nemam jos djecu u pubertetu, ali gledajuci zajednicu u kojoj zivimo, skolu u koju mi djeca idu i drustvo opcenito, bojim se tih nadolazecih godina sve vise.
konkretno, bojim se za svoje djevojcice kad pocne "izlazenje", "hodanje", "decki"... bas sam nesto gledala na forumu svog kvarta, roditelji jako puno raspravljaju o tome koliko slobode dati svojim mladim teenagerima (radi se o skupini od 13 do 15 godina). dosta ih spominje da je oralni seks postao novo "ljubljenje", u smislu "pa to i nije seks, znaci ok je" :shock: . toliko mlade djevojke da je to prestrasno.
sjecate li se vi kad ste poceli izlaziti? moji su tu bili vrlo strogi, prije 16 nisam smjela imati decka, a dok god sam zivila s njima (mamom i bakom tj, tate nije bilo u blizini), morala sam se nakon izlaska do odredenog vremena vratiti kuci. prespavati kod decka nije dolazilo u obzir, pa ni sa 21 godinom. sad vidim da je to stvarno bilo za moje dobro i svi moji decki bili su kavaliri koji su me vracali kuci na vrijeme, vozili me ili pratili do samog ulaza i nikad im nije bio problem.
ja mislim da ce i sa mojom klincima biti slicno. ono od cega ih sada zastitim kasnije ce (ako bas moraju) lako nadoknaditi. ali u ovim godinama i u drustvu u kojem smo, jednostavno se ne usudim pustiti ih pa "sto bude".
kako je bilo kod vas? a kako kanite sa vlastitom djecom?