Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Tafen, alergije i dojenje

~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Tafen, alergije i dojenje

Kao što naslov kaže...

Teški sam alergičar, usto sam još dobila i spastički, opstruktivni bronhitis. Noćas sam 4 puta išla povraćati tijekom napadaja kašlja. :/
    Ima li netko iskustva s Tafenom? Smije li se koristiti dok dojiš?
    Molim za riječ, dvije savjeta.
    Hvala!

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

lex, mislim da bi bilo pametnije da se ovo prebaci na neki podforum o dojenju - bit će uočljiviji sos savjetnicama

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo premjestila sam na dojenje...

Lex, taj lijek je u stvari Budesonide, ne (to bi trebalo negdje pisati)?

Ako je to to.... nazalost nema nekih pretjerano dobrih vijesti :/

Evo sta kazu za taj lijek:

http://www.perinatology.com/exposure...Budesonide.htm

BREAST FEEDING: "Corticosteroids are secreted in human milk. Because of the potential for adverse reactions in nursing infants from any corticosteroid, a decision should be made whether to discontinue nursing or discontinue the drug, taking into account the importance of the drug to the mother. Actual data for budesonide are lacking"
    Da li imas neku drugu opciju?

~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tejnks na premještaju!

Anchie, je, to je budezonid, već sam proguglala sve živo i našla sam sto i jedno dijametralno suprotno mišljenje.

Nažalost, nemam drugih opcija, jer je baš taj lijek dr. i prepisala budući da je, po njoj, najmanje štetan, a uzimaju ga, navodno, i klinci.

Zvala sam pedijatricu koja veli da nije sigurna i uputila me na centar za kontrolu otrovanja u sklopu Instituta za medicinska istraživanja i medicinu rada, na Jordanovcu. Jedan super striček doktor, pulmolog, koji mi se tamo javio, rekao je da mu nisam pacijent, ali da on ne bi imao ništa protiv moje terapije, ali da budem sigurna i neka nazovem na Rebro, sutra ujutro, i tražim prof. Francetića na kliničkoj farmakologiji, pa da poslušam starije, iskusnije i pametnije...

I'm confused... :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •