Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Posljedice i oporavak od anestezije

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno Posljedice i oporavak od anestezije

Stela je prije tjedan dana bila na operaciji, pod općom anestezijom provela je cca 2 sata. Još jučer joj je kosica smrdila na antibiotike (3x dnevno u venu protiv inficiranja rane).
    Ne jede (samo kokice), ne pije (samo kakao i po jedan, dva gutljaja vode/soka), spava jako slabo, žali se da joj je teško ali rijetko kad veli da ju boli baš noga, više je ljuta na mene, sebe, gips, doktora, brata, tatu, cijeli svijet. Frustrirana je, ja sam kriva za sve, tjera me od sebe. U subotu kad smo došli iz bolnice spavala je sat vremena na kauču i kad se probudila imala je histeričan napadaj, izgledala je kao da je usred egzorcizma, nisam ju prepoznala, niti ona mene. Bacala se posvuda, vrištala, plakala... Odjednom je sve prestalo i počela je normalno brbljati.

Uglavnom, mene zanima kako se eventualno može potaknuti oporavak od tih droga i kako dobiti dijete da se opusti, da li da čekamo da sama dođe k sebi ili možemo nešto učiniti? Naravno, i ja sam premorena i nervozna i znam da ona to osjeća i zamjera mi ali ne mogu si pomoći, u zatvorenom smo krugu.
    Postoji li kakav čaj/lijek/sirup za poticanje apetita u ovakvom slučaju, nešto za čišćenje organizma, ili da pustim nju da sama prizdravi i krene tražiti jelo i pomoć?
    :/ :/

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja bi dala VIP probiotik a mislim da bi i miso u juhi bio odličan

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •