Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: tjemenica ili?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno tjemenica ili?

Nina ima mjesec i pol i prije par dana duž desne strane glave pojavile su se ljuskice,jeli to tjemenica i s čime je mazati?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Mislim da jest. Ja sam je mazala Nivea bebi uljem, iako može i obično jestivo ulje, a mislim da u ljekarnama ima kupiti neki preparat za tjemenicu.
    Mi smo je uspješno skidali uljem. Potrebnio je samo obilno namazati, ostaviti da se ulje upije i zatim blago istrljati li iščešljati (za djecu s kosicom). Naravno nakon toga kupanjac.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Re: tjemenica ili?

Citiraj vrboska prvotno napisa
    Nina ima mjesec i pol i prije par dana duž desne strane glave pojavile su se ljuskice,jeli to tjemenica i s čime je mazati?
    mustelin šampon za tjemenice.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

peremo mjesecima mustelinom pjenom svako malo se opet pojavi sad kombiniram sa uljem i smanjila se

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Re: tjemenica ili?

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    Citiraj vrboska prvotno napisa
    mustelin šampon za tjemenice.
    Potpisujem. Platiš ga 80 kuna, ali nama još uvijek traje (više od 1.5 godine)!

Rhea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

L. ima jako puno tjemenice, to su slojevi i slojevi, a prije par dana su joj se pojavile te ljuskice. Skida se isto kao i ona klasična tjemenica, pa pretpostavljam da je to neka rijetka vrsta tjemenice ili tako nešto.
    M. sam skidala tjemenicu s bademovim uljem, i nismo imali nekih većih problema, ali sad sam za L. ipak kupila Mustelin šampon i pokazao se jako dobar, ali tjemenica se i dalje stvara, premda je skidamo non stop, ali teško se boriti s tim slojevima.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

jako pazite na to da se ne češu po glavici. tjemenica svrbi i znaju se grebati te to može dovesti do razvoja gljivica - tako nama rekao naš dr i dao nam kremice: plymicol i alfoderm (mislim da je ta). stavljali na prst pola-pola i s time mazali glavicu. prošlo za par dana. taj alfoderm se ne smije više od 5 dana zaredom koristiti. inače je isto imao ljuskice-krpice i ništa nije pomoglo, ni ulja ni šamponi. bolje da dr-i to pogledaju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •