-
Ni grama se nije udebljala za 3 mjeseca
Mozda su neki upoznati sa Mejrinim slabim apetitom. Bili smo jucer na 18 mj. pregledu. Cak je izmrsavila kad odbijes pelenu i bodic. Shrvana sam.
15 mjeseci= 22 lbs 9 oz (10 kg 800 g)
18 mjeseci= 22 lbs 14 oz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inace je super zdrava. Sta to moze biti? Doktor je lezerno rekao "Da, cak je i smrsala". Ostala sam bez rijeci. Nista drugo me nije interesovalo niti sam pitala. Dobila je bocu jednu zadnju. Nece ih vise primati do 4 god.
Samo malo da se izjadam... :?
-
Jel ju slao na krvne pretrage ili nesto drugo? Mislim da neki razlog ipak postoji.Ili je mozda bila bolesna ,pa neko vrijeme slabije jela?
-
Ako je super zdrava, ako se normalno ponaša onda se nemaš zbog čega brinuti. Tvoja curica je vjerojatno živahno i radoznalo djete koje nema vremena jesti.
Moj Danijel ima 14 kg. Krupan je i težak. S Elenom u vrtić ide jedan mali koji je manji od Danijela , a star je 3 godine. Izgleda da je težina i visina potpuno individualna.
Ako ti je djete zdravo, mislim da se ne moraš brinuti.
-
Mejra, ja bih ipak napravila nekakve pretrage..čisto da se umirimo, jer možda je ona živo dijete kojem se ne prima baš spiza..ne zaboravi da nakon godine dana ekstremno manje dobivaju na težini nego prvih godinu dana
-
-
U drugoj godini zivota djeca maksimum dobiju dvije kile. To su ona koja uvjek dobro napreduju i super jedu a mi ostali oko kilice. Moj Noah sad za 5 mjeseci nije nista dobio na kilazi. S godinu dana je imao 11 kg sa dvije 12 i sad sa dvije i pol jos uvijek 12.
-
Sven je u 2. godini dobio 2 kg. Ali to baš nije tako.
Od 12. do 18. mj. je dobio i preko 2kg, pa je bio bolestan i smršavio sigurno pola kg. I do 2. rođendana dobio toliko da je sada težak 12 kg.
Skoro pola godine nije ništa dobio na kilaži. Čak je i u visinu od 9. mj. dobio samo 2 cm. Tako je slabo dobivao i prošle zime, pa je preko ljetnih mjeseci izrasao 6-7 cm i noga za 3 broja :shock:
Uopće se ne zabrinjavam. Veseli je, zdrav, u svemu dobro napreduje...
-
-
eto samo da se i mi pribilježimo u klub: u dva mjeseca ukupno 300 grama
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma