Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Djeca ne razumiju?!

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Djeca ne razumiju?!

Sjedimo Mia i ja u knjiznici i citamo knjige(gledamo slike) na dječijem odjelu. I dilazi čovijek sa novinama i sjeda sa svoja 2 m za dječiji stol. (Dolazi uz buku, sa odjela za odrasle) I meni Mia kaže: Mama ja bi posudila ovu knjigu. I nosi je prema stolu gdje ih knjižnočarka zadužuje. A ja joj kažem jer im nije kompjutor radio jer je na servisu, upravo to.
    Ja: Mia ne može ti teta zadužitio knjigu jer je kompjutor pokvaren. Danas ćemo ih samo čitati. I ona ponavlja kako ide dati teti knjigu a ja objašnjenje. I naravno, dijete prihvati jer je navikla na razumna objašnjenja... A gospodin pošizi i kaže mi: Dajte prestanite pričati gluposti djetetu, kao da ona zna što je kompjuter!

HA! Ne zna djete. Ništa ne zna. nema oči i ne vidi, nema uši da ne čuje, nos da miriše... Totalni mrak! :?

Zanima me zašto se onda roditelji čude kad ih djeca ne slušaju ako im za objašnjenje kada njihovo ponašenje nije primjereno zbog bilo kojeg razloga djeci daju objašnjenja: Nemoj vikati pojest ćete vuk! Doći će policajac!
    Ono što me zanima je to; Gdje to vukovi šetaju u gradu? Ili koliko je policajaca do sad legitimiralo djecu u dobi od 3 godine zbog neprihvatljivog ponašanja?

Pričajte! Djeca vole objašnjenja. Uče od njih. Od kad se Mia rodila mi ne prestajemo pričati( Naravno nije da se ne gasimo!) s njom. Odrasla je u tvrdoglavu trogodišnjakinju sa kojom se apsolutno sve može dogovoriti.
    Ima svoje ja koje mi poštujemo.

I obožavamo.

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

slazem se s tobom od a do ž

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Potpisujem te skroooooz :D

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

:D

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma... Ja bi mu rekla

"Normalno da zna kaj je kompjuter. Sve mi se cini da ovak malo dijete sudite po sebi. Osim toga kaj se vas tice kaj ja pricam svom djetetu..."

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Da odgovorila...

Naravno da sam mu rekla da je u zabludi što se tiče nerazumjevanja...
    Ali takvim se ljudima ne isplati objašnjavati...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

potpisujem vas sve, a mukici
    došla sam i ja napokon do toga da ih u fino odje....

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Potpisujem u potpunosti

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Re: Da odgovorila...

Citiraj LeaB prvotno napisa
    Naravno da sam mu rekla da je u zabludi što se tiče nerazumjevanja...
    Ali takvim se ljudima ne isplati objašnjavati...

Takav ti niš ne kuži. Bolje čuvaj živce

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

nemreš vjerovat da još ima takvih sirovina (a znam da ih ima, na žalost) taj se vjerojatno i prijetio svojoj djeci (ako ih uopće ima) da će ih baciti u smeće ako ne budu dubra... i to sam doživjela, i to od cure koja je moja generacija... :shock: užas!!!

ja potpisujem sve vas koje ste se javile na ovu temu!!

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno A ovo?

Stojim je pred dućanom neki dan i srećem mamu koja je prije par mjeseci rodila još jedno dijete i kaže mi kako je ovaj mili super a drugi, stariji mu brat "zločest". Kaže on njoj: "Mama ti mene samo tučeš!" I ona meni veli: " Ma daj, nije ni poštene betine dobio!"

E pa dobro da nije! Kakve su te kad ga samo tuče... Jadno dijete!
    Kako biste reagirali da vam dijete to kaže.
    Ja se definitivno ne bi branila. To je koma. Zapitala bi se kakav sam to roditelj. Ok je grješiti, no učestale grške nisu više greške već namjere...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kakva majka priča takve gluposti o svom vlastitom djetetu i uspoređuje dobrotu i zločestoću tek rođene bebe sa većim djetetom?
    stvarno svašta
    A stričeku u knjižnici bih ja poručila nek ode na tečaj informatike jer vjerojatno on ne zna što je kompjuter

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Oriana prvotno napisa
    A stričeku u knjižnici bih ja poručila nek ode na tečaj informatike jer vjerojatno on ne zna što je kompjuter
    Ja mu ne bih poručila baš ništa. Takve tipove i glupe komentare totalno ignoriram.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •