Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Preporuke za Veliku Goricu

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno Preporuke za Veliku Goricu

Najesen bismo se trebali preseliti u Lazinu Čićku, blizu Velike Gorice.
    Ima li tko informacije o tamošnjim vrtićima, privatnim a može i državnim? Koliko koštaju? Gdje su najbliži? I ako netko zna tolerira li koji od njih vege prehranu bit ću jako zahvalna na info! Hvala unaprijed.

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Privatnih vrtića Gorica (koliko mi je poznato) nema.

Državni vrtić u koji smo mi upisani je i više nego za pohvalu, pogledaj OVDJE, no nadam se da si do sada već predala papire za upis jer naš mali krasni grad vapi za vrićkim mjestima i upravo je strašno koliko djece ostane neupisano.
    Sretno

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Sorry sorry - sad tek vidim novosti u našem gradu, za prvi privatni vrtić pogledaj na
    http://www.cro-rss.com/article_otvor...u__1215881.htm

...nadam se da sam pomogla

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Maja&Leon,
    S upisom u državni imam trenutno vrlo malo šanse, a, koliko sam čula od poznanika, niti jedan u VG ne tolerira nas vegetarijance Malo ću se raspitati o ovom drugom. Znaš li možda koji dijelovi Zagreba su najpristupačniji Velikogoričanima da se tamo raspitam o nekim alternativama?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo upisani u drugi drzavni vrtic u V.G. - DV Ciciban i super smo zadovoljni. Sto se upisa tice koliko cujem i ove godine je uzasna guzva i fali mjesta i vrlo je vjerojatno da ce masa djece ostat neupisana
    Cijena je (mi smo sad starija jaslicka) 550 kn mjesecno.
    kak je cijena privatnog ne znam.
    Kaj se tice najpristupacnije dijela Zagreba brijem da je to Novi Zagreb i to Dugave i Travno, al mislim da s guzvom ni tam nije bolja situacija... znam za proslu godinu da je bilo dosta zguzvano...

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Da, Kiara im potpuno pravo, na žalost i ove godine vlada potpuna vrićko/upisna groznica, kako u Gorici tako i u Zagrebu.

No da sam na tvojem mjestu svakako bih otišla pitati u Dugave/Travno/Siget i sl.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ako se ne varam blizu lazine čičke je vukovina u kojoj je jesenas otvoren novi vrtić, podružnica goričkog cicibana. mi smo se upisivali prije dvije godine u gorički vrtić, isto smo bili u preseljenju, nismo imali prebivalište na području vg, ravnateljica je bila puna razumijevanja, primljeni smo bez veze u prvom roku (na kraju smo se upisali u drugi, područni). vrtić u vukovini je mali, mislim da ima 4 grupe i ako se ne varam prakticiraju novi pristup da grupe nisu zatvorene, nego klinci šeću (nisam sigurna u to).moje cure idu u mali vrtić i mi smo oduševljeni. svi se znaju, nema stresa kad je teta na bo ili go. moje cure obožavaju svoj mali područni vrtić (kod nas su samo 3 grupe). A za prehranu, sumnjam, makar najbolje je pitati osobno ravnateljicu, meni se činila vrlo otvorena za nove ideje (možda me prevario prvi dojam)

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Eto još jedne informacije: u DV Velika Gorica ove godine se upisuje tek 165 djece jer za više nema mjesta..... (ovo obuhvaća SVE podružnice)

I još se nešto sjetih: slobodno pitaj u najbližim vrtićima u Dugavama i sl. no postoji kvaka: ti si iz drugog grada i onda automatski nemaš prioritet.
    Npr. mi smo recimo došli iz Zagreba gdje smo već bili upisani no nismo imali nikakvih povlastica zbog te činjenice prilikom upisa u Veliku Goricu. I na jedvite jade, uz puno moljakanja, čak i potezanja veza, uspjeli smo upisati Leona...

Daleko od toga - prezadovoljni smo i evo šaljem jedno veliko našem vrtiću i narooooočito tetama

Što se tiče cijene za privatni vrtić u Gorici, tu stvar baš nije sjajna: " Ovaj program sufinancirat će i grad Velika Gorica za djecu sa prebivalištem u Velikoj Gorici, čija su oba roditelja zaposlena, u iznosu od 950 kn mjesečno po djetetu. Ukupna mjesečna ekonomska cijena u Dječjem vrtiću "Prvi koraci" iznosi 1900 kuna za djecu jasličke dobi te 1800 kuna za djecu od treće godine do polaska u školu."

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala vam svima na informacijama
    Stvarno sam na sto muka što ćemo kad se preselimo. Naime, ja još studiram a muž mi uglavnom radi honorarne poslove, pa kao dva "nezaposlena" roditelja uglavnom nemamo nigdje prioritet. Zato smo ovdje u Zg upisali curu u privatni vrtić i prezadovoljni smo. Grupe su otvorenog tipa, na svaku dolaze po 2-3 tete koje su stvarno divne i tople žene, i moja ih mala sve obožava. Usto, stalno organiziraju neke izlete, kazališta, muzeje...

Citiraj Maya&Leon prvotno napisa
    Što se tiče cijene za privatni vrtić u Gorici, tu stvar baš nije sjajna: " Ovaj program sufinancirat će i grad Velika Gorica za djecu sa prebivalištem u Velikoj Gorici, čija su oba roditelja zaposlena, u iznosu od 950 kn mjesečno po djetetu. Ukupna mjesečna ekonomska cijena u Dječjem vrtiću "Prvi koraci" iznosi 1900 kuna za djecu jasličke dobi te 1800 kuna za djecu od treće godine do polaska u školu."
    Ovo mi je bilo totalno :shock: Mi ovdje dajemo 1500 kn za cjelodnevni boravak plus balet dvaput tjedno, a nakon četvrte godine engleski, po potrebi i susreti s logopedom. Ne znam gdje ću više takvo nešto naći :/

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Zeko1 prvotno napisa
    ako se ne varam blizu lazine čičke je vukovina u kojoj je jesenas otvoren novi vrtić, podružnica goričkog cicibana. mi smo se upisivali prije dvije godine u gorički vrtić, isto smo bili u preseljenju, nismo imali prebivalište na području vg, ravnateljica je bila puna razumijevanja, primljeni smo bez veze u prvom roku (na kraju smo se upisali u drugi, područni). vrtić u vukovini je mali, mislim da ima 4 grupe i ako se ne varam prakticiraju novi pristup da grupe nisu zatvorene, nego klinci šeću (nisam sigurna u to).moje cure idu u mali vrtić i mi smo oduševljeni. svi se znaju, nema stresa kad je teta na bo ili go. moje cure obožavaju svoj mali područni vrtić (kod nas su samo 3 grupe). A za prehranu, sumnjam, makar najbolje je pitati osobno ravnateljicu, meni se činila vrlo otvorena za nove ideje (možda me prevario prvi dojam)
    Ako je ovo točno onda :D Mi se selimo baš u Lazinu. Samo, kako upasti?

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj argenta prvotno napisa
    Ako je ovo točno onda :D Mi se selimo baš u Lazinu. Samo, kako upasti?
    Pa da sam ja na tvom mjestu išla bih ravno u glavu: ravnateljica tog vrtića je u na lokaciji: Vladimira Vidrića 2, Velika Gorica (kod onog velikog tornja toplane, u neposrednoj blizini Trga S.Radića), telefon: 6221-274, na žalost ne sjećam se kako se zove ali pamtim je kao izrazito susretljivu ženu. Vjerujem da će imati razumijevanje za vaš slučaj.

Ne čekaj, zovi odmah ili se drito nacrtati na razgovor, prijave za upis kreću!

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

p.s. za 1.500,00 kn koliko sada plaćaš vrtić mislim da možeš probati i sa babysitericom ili dadiljom, ukoliko ti baš ništa drugo ne upali....

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Maya&Leon prvotno napisa
    p.s. za 1.500,00 kn koliko sada plaćaš vrtić mislim da možeš probati i sa babysitericom ili dadiljom, ukoliko ti baš ništa drugo ne upali....
    Ma, znam, ali mi je žao cure koja je izrazito društveno biće i uživa u vrtićkim aktivnostima, osobito plesu. A da ne kažem kako za tu cifru ne mogu dobiti 2-3 obroka koja ne moram sama pripremiti.
    Ali da, u pravu si, ako ništa drugo, bar imam financijske mogućnosti da je netko pričuva za prvu ruku.

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Držim palčeve da vam uspije upis u vrtić!

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

moji su isli u dv Velika Gorica. Bila sam prezadovoljna :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sve navedeno za ravnateljicu DV Ciciban potpisujem, al postoji jedna problem
    Naime ta osoba vise nije ravnateljica. Od 4. mjeseca se promijenila ravnateljica tako da nisam sigurna da je situacija jos uvijek ista. Naime cijeli taj izbor je prosao u nekom negativnom ozracju pa bas nisam ziher da je situacija s dostupnoscu ravnatelja jos uvijek ista... Iskreno se nadam da grijesim, al osobni dojam mi bas nije prepozitivan...
    Sto se tice podruznice u Vukovini stoji da je to potpuno novo uredjen prostor, prekrasno izgleda, mali je objekat i malo je grupa (brijem da su 4) i otvorenog je tipa, odnosno djeca imaju mogucnost cirkulirati iz prostorije u prostoriju...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

kad mi nismo imali prebivalište, rekli su mi u vrtići u vg da odemo u zg poglavarstvo i tražimo suglasnost da će oni sufinancirati polaženje vrtića u gorici (umjesto u zg), to navodno ne bi trebao biti problem, takva je praksa. mi smo u međuvremenu prijavili prebivalište tako da to nismo iskoristili. ne znam do kad su upisi u vrtiće, al ja bi isto išla direktno kod najviše osobe (tako sam i onda pa smo upali bez veze, a bila sam sigurna da nećemo znajući situaciju u goričkim vrtićima

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Re: re

Citiraj sanjas33 prvotno napisa
    moji su isli u dv Velika Gorica. Bila sam prezadovoljna :D
    I mi smo tamo :D

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Da li tko zna nešto više o Igraonici Sunčica u VG?

Koliko sam čula djeca su tamo od 9-13h, košta 700 kn, uzmu si sendvič.

A što se ovog privatnog tiče, također ne znam što da mislim s obzirom na vegetarijanstvo. :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •