-
Pušenje u kancelariji?
Trenutno sam na porodiljnom, u mojoj kancelarije je troje ljudi, 2 pušača, 1 nepušač. Od kad sam otišla pušači ponovno puše u kancelariji, bez obzira na zabrane. Kako to regulirati kad se vratim? Koja su prava, zabrane, obveze, kazne? Meni inače dim strašno smeta i to nikako ne mogu tolerirati.
-
pušenje je zabranjeno u svim javnim prostorima i gotovo. u firmi bi pušačima trebala biti osigurana prostorija za pušenje. a možda oni samo koriste priliku dok tebe nema a kad se vratiš budu prestali, ako ne obrati se nadređenima.
-
Osim u privatnim,gdje vlasnik sam odlučuje oće se pušiti ili neće i onda nakelji onu naljepcicu dozvoljeno ili nedozvoljeno.
-
Ma koriste oni svaku priliku, evo kolegica (nepušač) je trudna i oni uredno kraj nje puše, nema tu milosti.
A ona luđakinja (još je i šefica) šuti, ja bih vikala da bi se zidovi tresli. Kad sam ja radila onda sam uvjetovala ili nepušenje ili sam u drugoj kancelariji. Meni je to vrlo važno za zdravlje i stvarno NE PODNOSIM CIGARETE i nemam pojma kako ću to ponovno izvesti. Sad je situacija drugačija, vračam se s porodiljnog i mirovanja radnog odnosa i "što onda imam još tražiti". Koma, e da, privatna firma.
-
Osoblje foruma
tvoje je pravo i mirovanje radnog odnosa (nemoj da te netko "proziva" radi toga), a i pravo na ne udisanje dima!
zamoli ih da ne puše u kancelariji, a ako i dalje budu pušili, zamoli šefove da te premjeste u drugu kancelariju
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma