Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 52 od 52

Tema: noćno hranjenje i nakon 12 mj.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moja cura ima skoro 13 mjeseci, i redovito se budi po noći za dojenje. Ponekad joj treba tek da se uvjeri da sam tu ili da se malo pomazi

Citiraj Jelcek prvotno napisa
    Moja beba ima 6 mjeseci i budi se redovito svaka dva sata. Inače mi to nije problem jer ona malo posisa i odmah zaspi, ali uskoro bi trebala ići na svadbu, a ona neće jesti na flašicu. Ima ko kakav dobar savjet?
    Mi smo nedavno imali nekoliko svadbi, pa nisam ni probala sa flašicama, jer nikad nije ni htjela, to nego se to svelo na to da sam ostavila vodice i rižino mlijeko za svaki slučaj, a inaće se vratila da ju sama navečer uspavam, pa onda došla na još koji obrok po noći ili ako je trebalo, zvali su me i ja sam skočila doma... Kod tebe je vjerojatno teže jer tvoja beba ima tek 6 mjeseci, pa joj tek slijedi početak dohrane, znači puno toga ti pada u vodu... Teško, teško..

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Evo i naše priće, možda nekome pomogne..:

Sa Lucijinih 11 mjeseci sam počela raditi i moja mama ju je preuzela preko dana. U 2 mjeseca su se jako sprijateljile i zavolile (mislim Lucija baku, baka je nju uvjek obožavala..). Sa njenih 13 i pol mjeseci sam ja skoro pukla od nespavanja i nervoze na poslu... L je cikila 100 puta po noći i nije se više tako lako mogla uspavati..
    Tada sam (ne sa veseljem) odlučila prestati dojiti.
    S obzirom da smo smanjivali postepeno u tih par mjeseci, nije bio nikakav problem.
    Dogovorili smo se da ju moja mama uzme jednu noc (petak, da sutra mozemo nadoknaditi..). Makar sam bila totalno premorena nisam mogla spavati, pa sam u 3 u jutro se obukla i otišla k njima...
    Ona je super spavala. probudila se do tada samo jednom!! i opet tek u 5 sati. Tada sam ju podojila i odspavala s njom još 3 sata u komadu!! do tada nemoguće...
    Poslije toga joj više nisam nudila prije 5 u jutro. Nakon nekog vremena nije se ni budila. Prvi put mi je prespavala čitavu noć samo tjedan dana poslije toga!! Imala je 14 mjeseci. Nisam mogla vjerovati da je to zapravo tako lako...
    Istina, ja sam se budila bar 5 puta...
    Kako sam tada jako smanjila mlijeko, ono je skroz nestalo. To sam skužila kad mi par noći za redom nije mogla zaspati iza 5 sati.
    Onda sam joj napravila bočicu i pocicala ju je do kraja... i odspavala još 2 sata.
    Sada, mjesec i pol poslije toga, spava citavu noc, ne treba joj bocica prije 7 - 8 sati i svi smo super.

Malo sam tužna što više ne dojim, ali drugačije nije išlo.
    Ako netko može to izvesti s dojenjem, super!
    Ako ne, i ovako je dobro, bez drame...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •