Dakle radim na pola radnog vremena, 4 sata mi plaća firma, 4 CZZS.
Inače najkasnije 26. u mjesecu dobijem uplatu, danas je 29. nije sjelo ništa?
Jeli i vama kasni ili samo ja ovaj mjesec nemam sreće s novcima :?
Dakle radim na pola radnog vremena, 4 sata mi plaća firma, 4 CZZS.
Inače najkasnije 26. u mjesecu dobijem uplatu, danas je 29. nije sjelo ništa?
Jeli i vama kasni ili samo ja ovaj mjesec nemam sreće s novcima :?
meni je sjelo u subotu (u petak naveče se nije ništa vidjelo na izvodu iz bankomata, u subotu ujutro jest)
Draga thanks još jednommirjana prvotno napisa
![]()
Kao što sam tamo napisala, potvrda se izgubila negdje putem od moje firme do Centra.. Moji će je danas faksirat pa će ovi u Centru obradit uplatu u petak ili ponedjeljak.
Glavno da je riješeno, ali uz one novce za dječji i sad ovo što će mi isplatit tek u svibnju ostade ja bez 4000 kn.
nisam znala gdje ćeš prije vidjeti![]()
ajd, barem će ti dio love ipak biti isplaćen (ja sam u fazi "gledam svijet kroz ružičaste naočale") a i kad ti odjednom sjedna ta silna lova 8) ajme sreće :D
Ma da, ovo od Centra će sjesti u petak ili ponedjeljak. Nije izgubljeno. :Dmirjana prvotno napisa
Ali onih 1700 dječjeg nažalost jest...ali ne nerviram se, znam da drugačije ne može bit i nek je svo zlo u tome.
hm sad mi je nešto palo na pamet - jel se od CZSS dobije nekakav izvod ili nešto slično na čemu se vidi izračun isplaćenog iznosa :? meni je ovo prva takva isplata (tek od ožujka koristim pravo na pola radnog vremena, do tad sam bila kod kuće)
ili samo isplate lovu na račun, a ja nek se pitam jesu sve dobro izračunali :?
Ništa ne dobiješ, samo isplatu love na račun.mirjana prvotno napisa
Iz tvoje firme im šalju mejsečno potvrdu o tvom radu taj mjesec na osnovu koje oni valjda računaju. Ali ti ne dobiješ ništa osim čiste isplate.
Mene baš zanima šta ću dobit za travanj.
2 tjedna bila na bolovanju zbog A. i jedan zbog sebe![]()
uf, ja sam pitanje bolovanja riješila tako da ga ne uzimam, nego radim od kuće
da li se nekako može provjeriti način kako oni obračunavaju te svoje isplate?
Ja ne mogu raditi od kuće tako da mi bolovanja ne ginu.mirjana prvotno napisa
Ali moja plaća nije puno veća od 4250 kn koliko je maksimum za bolovanje za dijete tako da ne vjerujem da ću se previše šokirat.
Ali što se može, to bolovanje smo morali uzet. A ja sad radim već 2. tjedan pod antibioticima![]()
Iskreno, i ja sam se pitala može li se provjerit ali nikad nisam aktivno istražila.
Možda bi se moglo raspitat u Centru u računovodstvu.
Naletila sam pod ovom temom do vas, naime upravo trebam podnjeti zahtjev da bi od srpnja pa do isteka njege išla na pol radnog vremena raditi a drugu polovicu bi plaćao CZSS.
Ak netko ima volje, a da je imao isti slučaj...Pišite kak to ide.
Kaže soc. rad. da moram pisat molbu i donjeti ponovo potvrde o zaposlenju :/ .
Do sad sam bila doma s Leom, sad bi išla radit na pola.
tnx
Vidi malo pod njega djeteta nakon godine dana, ja sam sad pred završetkom sređivanja baš tog rada na 4 sata pa pitaj ako te nešto konkretno zanima![]()
Pale hvala.
Ma zanima me dal je netko koristio ko ja jedno vrijeme dopust za njegu, a onda prešo na pola radnog vremena.
I ja sam podnjela zahtjev za pola radnog vremena (do sada sam radila puno) i čekam vještačenje ali me zanima dječji doplatak. O čemu on ovisi, odnosno tko ga dobije? Podnosim li posebno neki zahtjev za njega nakon (ako) mi odobre skraćeno radno vrijeme?
ja sam bila godinu dana kod kuće (do drugog rođendana), a onda sam se prebacila na pola radnog vremena. Javila sam se svojoj socijalnoj radnici i ona je napisala novi zapisnik u kojem je i moja zamolba za rad na pola radnog vremena i zamolba za produljenje tog prava za još godinu dana. u roku tjedan dana mi je stiglo rješenje iz CZSS da mi se prekida dopust za njegu djeteta s tim i tim datumom, a počinjem koristiti pravo na pola radnog vremena do novog vještačenja i novog rješenja. u međuvremenu smo obavili i novo vještačenje i trenutno čekam novo rješenje komisije (ovaj tjedan bi trebala znati rezultat) da li će mi odobriti još godinu dana ovakve kombinacije ili se vraćam na puno radno vrijeme.iki prvotno napisa
jako bitno ti je javiti se na vrijeme svojoj socijalnoj radnici i sve dogovoriti s njom
ja sam morala donijeti nove potvrde o zaposlenju jer sam istovremeno predala i zahtjev za produženjem prava na njegu djeteta do tri godine (tražila sam samo pola radnog vremena)
MBee, uvećani dječji doplatak ti ovisi o rješenju komisije i s tim rješenjem komisije i rješenjem iz CZSS se podnosi zahtjev za uvećani dječji doplatak. on ne ovisi o primanjima.
Kad ti dođe rješenje komisije pitaj svoju socijalnu da li iamš pravo i na dječji (ja trenutno imam i mislim da ga imaju svi koji su na tom dopustu, ali provjeri u svom CZSS)
Evo, Mirjana je bila brža. Nemam što dodati, kod mene je bilo jednako ovako.mirjana prvotno napisa
Drage mame, prije svega isprika sto podizem ovu staru temu ali naslov potpuno odgovara mom upitu pa sam se odlucila ubaciti.
Zanima me da li je kojoj od vas ovaj mjesec sjela naknada za SRV?
Pitam radi kolegice kojoj jos nista nije sjelo![]()
Zvala sam HZZO i kaze meni zena koja radi tamo da ona nezna tko isplacuje te naknade, da oni samo naloge pisu i da nezna u cijoj je nadleznosti isplata tih naknada, bravo za njih![]()